Limit Yayınları Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Ölmez, Genel Müdür Mehmet Saylan, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Şahin, Genel Yayın Yönetmeni Feyzullah Çelikbağ ve Eğitimci Eralp Sarıkamış, Medya Grubumuzu ziyaret etti.

Eğitimci heyet, televizyonlarımız Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık tarafından karşılandı.

AKBIYIK: MEDYA KURULUŞLARIMIZ OLARAK DESTEK VE KATKI SUNUYORUZ

Elazığ’da eğitim seviyesinin artırılması adına medya grubu olarak destek sağladıklarını ifade eden Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Akbıyık, “Şehrin gelişimi için kendini geliştiren ve eğitimine önem veren gençlere ihtiyaç var. Gençlerin önünün açılması ve gereken eğitimin verilmesi için çaba sarf eden tüm kuruluşlara medya kuruluşlarımız olarak destek ve katkı sunuyoruz” dedi.

ÖLMEZ: BAŞARI YOLUNDA HER GÜN BİRAZ DAHA İLERLEMEKTEYİZ

LİMİT yayınları Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Ölmez de ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Limit Yayın Grubu olarak yıllar önce çıktığımız bu yayıncılık serüvenine sadece birkaç kitapla başlangıç yapmıştık. Sınavlara hazırlanan veya okuldaki derslerinde başarılı olmak isteyen öğrencilerimizi, bu öğrencilerin başarısı için çırpınan çok değerli öğretmen arkadaşlarımızı ve de yayıncılık piyasasını El Kitabı kavramıyla tanıştırdık. Zaman içerisinde yayınlarımızın gerek nitelik, gerek nicelik olarak yüksek kalitesi ülkemizin dört bir tarafındaki öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımız tarafından yüksek beğeni ve takdir topladı. Bu beğeni ve takdirlerin bizlere verdiği büyük teşvikle yayın çeşitliliğimizi artırdık.  Limit ailesi sevginin varlığıyla her geçen gün daha da büyümekte. Gelişimi, öğrenmeyi ve öğretmeyi sevdiğimiz için başarı yolunda her gün biraz daha ilerlemekteyiz” ifadelerine yer verdi.