AK Parti’de seçim çalışmaları devam etti, adaylar, çeşitli noktalarda vatandaşlarla buluştu.

AK PARTİ ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SERMİN BALIK

AK Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Sermin Balık, kadın seçmenlerine seslendi.-

BALIK: AK PARTİYLE KADINLARIN GÖNÜLLERİNE DOKUNDUK

Balık, “Kadınlar ilk defa AK Parti döneminde tarih yazdılar. Kadınlar ilk defa AK Partiyle birlikte adlarını altın harflerle yazdılar. İlk defa AK Partiyle birlikte kadınlar bu kadar görünür oldu. Ve biz AK Partiyle en çok kadınların hayatına, kadınların gönüllerine dokunduk. En çok kadınlar için projeler ürettik. Gerçekten en çok kadınlarımızın hayatına dokunduk. Nasıl kadınlarımızın hayatına dokunduk? Engellimize verdiğimiz, öğrencimize verdiğimiz, yaşlımıza verdiğimiz, okuyan çocuklarımıza verdiğimiz, hastanelerde verdiğimiz hizmetler en çok kadınlarımızın işine yaradı. Çünkü ailenin reisi her ne kadar erkekler olsa da yöneticileri kadınlar. Bunların en çok zorladığı, parasal alanda en çok zorlanan geçim alanında en çok zorlanan kadınlarımızdı. Dolayısıyla evet biz kadınlarımızın hayatına çok dokunduk. Ama kadınlarda bugüne kadar bizim verdiğimiz her hizmetin karşılığını Allah razı olsun bize sandıklarda destek vererek, arkamızdan dua ederek verdiler. Elazığ’a son bir anket yaptırdık kadınlar; Elazığ’da oy verme oranı AK Parti’ye kadınların erkeklerden %19 daha fazla” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ TOLGA AĞAR

AK Parti üçüncü sıra Milletvekili Adayı Tolga Ağar’ın da durağı bir düğün salonunda düzenlenen toplantı oldu.

AĞAR: TÜRKİYE ÇOK BÜYÜDÜ

Seçmenlerine seslenen Ağar, “Tek birleştikleri nokta Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmektir. Kardeşim Sayın Cumhurbaşkanından niye rahatsızsınız? 16 senedir gözümüzle gördüğümüz Türkiye’de bir ayağa var mı? yok mu? yani elinizi vicdanınıza koyun söyleyin. Kendisinin de defaatle anlattığı bürokratik olaylarla, bürokratik sıkıntıdan dolayı şunu yapamıyoruz, şurada biraz yavaşlıyoruz, burada biraz yavaşlıyoruz. En sonunda geldi, geldi, geldi, hiçbir ihtiyacı yokken %30’larla, %25’lerle, %35’lerle devam edebilecek iken parlamenter sistemde kendi geleceğini yok saydı, ülkenin önünü açabilme adına minimum %50+1’i şart koşan bu sisteme geçti. Kendi menfaatini düşünen bir insan onu yapar mı? Allah aşkına siz söyleyin. İlk gayesi Başbakan olarak devam edip, Cumhurbaşkanı olarak devam edeyim dese kendi liderliğinin de bu kadar rahat devam edeceği bir süreçte böyle bir seçim sistemini kabul eder mi bir adam? Ben olsam etmezdim. Ama olay o değil. Şimdi Türkiye çok büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Bu büyüklüğü yönetebilmek için gerçekten bir iktidar gerek, gerçek bir iktidar gerek. Bunun için bu Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmemiz elzem. Buna güçlü bir geçiş yapmamız gerek. Ben buradan Sayın Devlet Bahçeli’ye de şükranlarımı sunuyorum. Kendisi de kendi siyasi geleceğini yok sayarak bizim milletimiz için, bizler için bu ittifaka oda girdi” şeklinde konuştu.

AK PARTİ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ da, Akçakiraz Beldesini ziyaret etti seçmenleriyle buluştu.

DEMİRBAĞ: BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ RECEP TAYYİPB ERDOĞAN’IN ÜZERİNDE

Demirbağ, “Bir başka mahallede de bir başka sebeple, burada da aynı şekilde ya sandığa gitmeyeceğiz. Arkadaşlar bu hoş bir şey değil. Şimdi diyelim siz Tayyip Erdoğan’ı biliyorsunuz. Bütün dünyanın gözü o adamın üzerinde. Mazlum insanlar, Müslümanlar ümidini ona bağlamış. Şu anda sıkışık. Bakınız akşam belki Cumhurbaşkanımızın canlı yayınını izleyenler oldu. Cumhurbaşkanımız canlı yayında diyor ki biz 300’ü bulmaya gayret edeceği ittifak olarak. Eskiden olsaydı derdi 400. Şu anda yapılan kamuoyu yoklamalarında belki 300, 313, 320’ye razı. Niye? Çünkü o kadar güzel propaganda yaptılar ki bu CİA olsun, FETÖ olsun, Avrupa olsun, İsrail olsun; efendim Cumhurbaşkanına vereceğiz, Milletvekiline vermeyeceğiz. Türkiye genelinde bunu iyi kötü insanların kafasını bulandırdılar. Öte tarafta bu adamlar kalktı ittifak söz konusu değildi Millet İttifakı, Cumhur İttifakı olunca bunlar da kalktılar Meral Hanım rest çekti ben ittifaka girmem dedi önce, sonra FETÖ’den aldığı emirle oda ittifaka girdi. Çekinmeseler HDP’yi de alacaklardı. Getirisi, götürüsünü hesap ederek HDP’yi almadılar, oda ayrı giriyor tabi. Şimdi şu durumda sınırda bir milletvekili çıkaracak. Şimdi diyelim gitmediniz sandığa. Bu örnek olmaz ama; yarın bir tane Elazığ’da CHP çıkardı siz gitmediğiniz zaman 500 tane, 1000 tane eksik çıktı oy. CHP’nin Milletvekili çıktı, Cumhurbaşkanı da seçildi, gitti hükümeti kurdu. Eskisi gibi güven oyu yok, koalisyon yok. Ama mecliste kanun çıkaramadığı için eli kolu bağlı” dedi.

Demirbağ’ın bir sonraki durağı ise Sanayi Sitesi esnafı oldu.