Seçime 1 Gün Kala İYİ Parti Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayları,2. Harput Caddesi esnafları ile bir araya geldi.

Seçime 1 Gün Kala İYİ Parti Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde çalışmalarına hız veren İyi Parti Elazığ Milletvekili adayları Yavuz Temizer ve Kerim Eflatun, 2. Harput Caddesi’nde hizmet veren esnafları ziyaret etti.

İYİ PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI YAVUZ TEMİZER

TEMİZER: MEMLEKETİ KURU SOĞANA MUHTAÇ ETTİLER

Ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Elazığ Milletvekili adayı Yavuz Temizer, “İnsanların sosyal medyada bir beğeni bile yapmaktan korkar hale getirildiği devir artık son buluyor. Dövizin, faizin, enflasyonun, işsizliğin uyuştuğu günler İYİ Parti’nin gelişiyle son buluyor inşallah. Mutfaklardaki yangın 2 gün sonra bitiyor. Biliyorsunuz bir aydır ekonomiden bahsederken soğanın kilosunun 5 lira olduğu ülkede kimse bize kalkınma masalı anlatmasın diyoruz. Soğan geldi ülke ekonomisine oturdu. Şimdi kilosu 7 liraları buldu. Ekonomi Bakanı sanki müjde veriyormuş gibi soğan ithalatına başlayacağız diyor. Gerisini anlatmaya gerek var mı bilmiyorum. Memleketi kuru soğana muhtaç ettiler, yiğidi kuru soğana muhtaç ettiler. Ama AK Parti adaylarının öyle bir derdi, öyle bir gündemi yok. Dış güçler deyip işin içerisinden çıkıyorlar. Elazığ’a da 16 yıldır bayatlamış boş vaatleri tekrarlamaya devam ediyorlar. Hemşerilerimiz rahat olsunlar; içinizi ferah tutun diyorum. Kömürhan’dan Goran’a, Pertek’den, Guleman’a Elazığ’ın ne meselesi varsa biz biliyoruz. Bunları çalıştık ve çözümlerini de biliyoruz. Bunların hepsini çözeceğim irademizde, vizyonumuzda var Elhamdülillah. Elazığ’ın hakkını söke söke alacak yüreğimizde var. Danışman maaşı tırtıklayanların, başörtülüler Çankaya’ya çıkmasın diyen meclisten kaçan Ağar’ların böyle bir derdi yok. Bunların tek derdi İYİ Parti’nin oyları. Boşa yormasınlar kendilerini. 6 aday bir olsalar İYİ Parti’nin oylarını saymakla bitiremezler Elazığ’da” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI KERİM EFLATUN

İyi Parti Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Kerim Eflatun’da Cuma namazını Harput’ta kıldıktan sonra, vatandaşlarla buluştu

EFLATUN: TÜRKİYE DEĞİŞİME KARAR VERMİŞTİR

İyi Parti Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Kerim Eflatun, “Ziyarette bulunduğumuz esnafların özellikle taahhüt yapanların büyük bir kısmı yaptıkları işin sonunda zarar etkilerini, fiyatların çok anormal şekilde değiştiğinden bahsederek bu gidişler zarar üstüne zarar ve iflas etme noktasına geleceklerini sözlüyorlar. Bu da gösteriyor ki Türkiye çok da sağlıklı iyi bir süreçten geçmiyor. Ekonomiden tut siyasete kadar her tarafta sıkıntı var. Türkiye değişime karar vermiştir. Elazığ bu değişimin gerisinde kalmayacaktır. 24 Haziran’dan sonra Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da güzel bir değişim bekliyoruz inşallah” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137