24 Haziran’da gerçekleşecek 27. Dönem milletvekili genel seçimleri öncesinde Ak Parti Elazığ milletvekili adayları da seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AK PARTİ ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SERMİN BALIK

Ak parti Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Sermin Balık, seçim çalışmalarına Emniyet Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Kültür ve turizm Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile devam ederek, seçimlerde destek istedi.

BALIK: TÜRKİYE BÜYÜDÜKÇE HER ŞEY ÇOK DAHA İYİ OLACAK

Ak parti Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Sermin Balık, “Bizden büyük bir beklenti vardı 3 bin 600 ek gösterge ile ilgili. Sayın Cumhurbaşkanımızda bunun müjdesini verdi. Emniyete, milli eğitime, sağlığı ve din görevlilerini kapsayan bir 3 bin 600 beklentisi vardı yurtta. Bunu Sayın Cumhurbaşkanımızda müjdeledi. İnşallah seçimin hemen arkasından bunlar gerçekleşecek. Bizden yeniden öteki kurumlarımızın da böyle bir talebi var. Elbette ki Türkiye büyüdükçe ekonomimiz güçlendikçe biz gelen bütün yatırımları vatandaşlarımızla paylaşacağız. Ekonomik olarak daha iyi bir yere geldiğimizde vatandaş daha çok şey vereceğiz. İşte emeklilerimize her bayram öncesi biner lira ikramiye verdiğimiz gibi. İnşallah Türkiye büyüdükçe her şey çok daha iyi olacak” dedi.

AK PARTİ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ TOLGA AĞAR

Ak parti Elazığ 3. Sıra milletvekili adayı Zülfü Tolga Ağar, Maden ve Sivrice İlçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, seçimlerde destek istedi. Tolga Ağar’a Eski içişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar’da eşlik etti. Tolga Ağar ayrıca Bingöllüler Derneği’nide ziyaret etti.

MEHMET AĞAR: UZUN ZAMANDIR ARA VERDİĞİM SİYASETE YENİDEN DÖNMEK ZORUNDA KALDIM

Maden ilçesinde düzenlenen iftar programında konuşan İçişleri ve Adalet Eski Bakanı Mehmet Ağar, “Bu huzur içinde, bu rahatlık içerisinde nice Ramazanları ve bunu takiben güzel bayram günlerini hepinize nasip etsin inşallah. Tabi bu Ramazan’ın bir özelliği oldu; Ramazan ayı seçim çalışmalayıyla geçti, son 1 ay bir anda Ramazan’ın mübarek havası, manevi havasının doyuruculuğu, bir yandan yaza geçişimiz ve bir yandan da seçim çalışmalarında Türkiye’nin her günü mutlaka ve mutlaka yarını ile ilgili karar verilmesi açısından çok önemli bir döneme denk geldi. Çok açıkça söylüyorum, uzun zamandır ara verdiğim siyasete yeniden dönmek zorunda kaldım. Ama fiilen aday olarak değil” ifadelerini kullandı.

AĞAR: ELAZIĞ’A KATKIDA BULUNMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Tolga Ağar’da, “Benim amacım Elazığ’ın kalkınmasına Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sayesinde gerçekten çok inandığım Sayın Liderim Recep Tayyip Erdoğan’ının da yardımlarıyla beraber Elazığ’a katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım. Tek bir amacım vardı; seneler sonra memleketime geri geldiğim zaman babam gibi anlı açık dik bir şekilde Elazığ sokaklarında yürüyebilmektir amacım. O günün şartları farklıydı Allah ondan razı olsun, o Türkiye için farklı bir savaş verdi, ben de şimdi Elazığ için bambaşka bir savaş vereceğiz” şeklinde konuştu.

AK PARTİ ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

Ak Parti Elazığ 5. Sıra milletvekili adayı Şahin Şerifoğulları’da seçim çalışmalarına DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor, Kültür Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, destek istedi.

Şerifoğulları Kurum Müdürleriyle bir araya geldi ve desteklerini istedi.

Öte yandan Ak Parti Elazığ Eski milletvekili Şemsettin Murat ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Şahin Şerifoğulları’na ait seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek, Şerifoğulları’na destek verdi.

ÖZTÜRK: ŞAHİN KARDEŞİMİZLE 5-0 YAPACAĞIZ

Elazığ’daki seçimlerde partilerinin 5 milletvekilliğini alacaklarına inandıklarını ifade eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, “İnanıyorum, 24 Haziran akşamı 5- 0 Elazığ alacak, Türkiye genelinde de iktidar olacağız. Bunu görüyoruz. Ben bu konuda vatandaşlarımızın sağduyusuna inanıyoruz. AK Partinin bir seçmeni var. Bu seçmende sandığa yansıyacaktır. Bu konuda adayımız Şahin Beye başarılar diliyorum. Onunda çok büyük bir gayreti çalışmaları var. Çok iyi bir ekibi var. Bu da çok önemli bir seçimi tek başına yürütmek mümkün değil. Bir ekibi olacak inanan bir ekibi var. Ben inanıyorum Şahin kardeşimizle 5-0 yapacağız ve bu bizim mutluluğumuz olacak” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Elazığ Eski milletvekili Şemsettin Murat’ta Türkiye’nin bekası için Ak Parti’nin güçlü çıkması için seçimlerde destek vermeye mecbur olduklarını belirtti. Murat, Şahin Şerifoğulları’na da tam destek verdiklerini söyledi.