Seçime 10 Gün Kala İYİ Parti Milletvekili Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

İYİ Parti milletvekili adayları Yavuz Temizer ve Kerim Eflatun, Elazığ Belediyesi ve Namık Çiftçi Caddesi ziyaretleri gerçekleştirdi; 4. sıra milletvekili adayı Kemal Atikeler de, Şehirlerarası Terminal, Mini Terminal ve Kültür Müdürlüğünü gezdi. Birinci sıra adayı Yavuz Temizer ise seçim bürosunda, partisinin Elazığ Mitingini değerlendirdi.

Seçime 10 Gün Kala İYİ Parti Milletvekili Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayları seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

İYİ Parti AdayI Kerim Eflatun, Elazığ Belediyesi’ni ziyaret etti, personelden destek istedi.

Birinci sıra adayı Yavuz Temizer ve Kerim Eflatun’un bir diğer durağı ise Namık Çiftçi Caddesi oldu.

İYİ PARTİ ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI YAVUZ TEMİZER

TEMİZER: DÜN TÜRK SİYASİ TARİHİNE KARA LEKE OLACAK UYGULAMALAR VARDI MİTİNG ALANINDA

Milletvekili Adayı Yavuz Temizer ise, “Bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum, dün mitingimize çok büyük bir ilgi gösterdiler. Genel başkanımız Meral Akşener’e ve partimize büyük moral verdiler. Dün sadece hür iradeleri ile gelen gönüllüler vardı. İktidar partisinin tehditlerine rağmen İYİ partiye sahip çıktılar. Dün Türk siyasi tarihine kara leke olacak uygulamalar vardı miting alanında. Mitingin başlamasına 45 dakika kala bomba araması yapılarak alan boşaltıldı. İktidar tetikçiliği yapan bir takım kamu görevlileri eli ile provokasyon yaptı. Bunların hesabı sorulacak ve bunları yapanların yanına kâr kalmayacak. Tehditle tezgahla Elazığ’ın iradesini değiştiremezsiniz. Elazığ kimi neden seçeceğini çok iyi biliyor. Kimi neden seçti gönderdi, gidip danışmanlarının maaşlarını tırtıkladılar, genel başkanlığa taşıdı ama 2007 yılında cumhurbaşkanlığı seçimde meclisten kaçarak millete 367 kumpası kurdular, oda yetmedi hoca Menderes’in partisinin kapısına kilit vurdular. Bir tarafta iyiler bir tarafta komisyoncular ve kumpasçılar ve Elazığ onlara bu dersi çok iyi verecektir” diye kaydetti.

İYİ PARTI ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI KERİM EFLATUN

EFLATUN: İYİ PARTİ BURADA BİRİNCİ OLACAK

İYİ Parti Adayı Kerim Eflatun, “Vatandaşlarımızın dertlerini dinlemekteyiz ve İYİ Parti olarak çok güzel bir seçim kampanyamız yürümekte,  gece gündüz durmadan çalışıyoruz ve topluma kendimizi anlatıyoruz. Dün Meral Akşener hanımefendi Elazığ’a geldi. Miting alanında çok güzel bir konuşma gerçekleştirdi. Burada miting alanına gelen vatandaşların ekseliyeti kendi istekler ve herhangi bir devlet kurumun attığı mesajla değil, tamamen gönül esası ile gelip bizi mutlu ettiler. Buradan katkıda bulunan Elâzığ halkına teşekkür ediyorum. İYİ Parti burada birinci olacak”dedi.

İYİ PARTİ ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA KEMAL ATİKELER

İYİ Parti Adayı Mustafa Kemal Atikeler de, seçim ziyaretleri kapsamında önce Şehirlerarası Otobüs Terminalinde işletme sahipleriyle bir araya geldi

Ardından MİNİ Terminal ve Kültür Müdürlüğünü ziyaret etti.

ATİKELER: BUNUN MEYVESİNİ ARTIK SEÇİMLERDE GÖRECEĞİZ

İYİ Parti Adayı Mustafa Kemal Atikeler, Elazığ insanı İYİ Parti’den yana tamam dediğini belirterek, “Elimizden geldiğince bu dar zamanda çok insana ulaşmaya çalıştığımızı başkanımıza anlattık ve Elazığ insanımız buna artık tamam diyor. Yeni bir şeyler arıyor ve bunu dün Meral Akşener’in mitinginde de gördük. Binlerce kişi oraya gelmişti. Çok kıyaslamak olmaz ama başbakanın yaptığı mitingin 4 misli kadar insan vardı. Bu da bizi gururlandırdı, mutlu etti, halkımız bizi artık anlıyor. Bunun meyvesini artık seçimlerde göreceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’i de cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137