Seçimlere Cumhur ittifakı ile girecek olan MHP’nin Elazığ milletvekili adayları çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

MHP ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OĞUZHAN DEMİR

MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Oğuzhan Demir seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’da faaliyet gösteren özel hastane çalışanlarını ve hastaları ziyaret etti.

DEMİR: CUMHUR İTTİFAKINA KARŞI MUAZZAM BİR SEMPATİ MUAZZAM BİR SAHİPLENME VAR

Seçimlere az bir süre kala çalışmalarına özel sektör marifetiyle hizmet eden hastane ziyaretleri ile devam ettiklerini ifade eden Oğuzhan Demir, “MHP’nin seçim beyannamesinde hem hasta hakları ile alakalı, hem sağlık çalışanları hakları ile alakalı hem de özel sektör sağlık yatırımları ile ilgili öngörülerini firma sahipleri ve hastalar ile paylaşabilme imkânı bulduk. Şöyle bir durumla karşı karşıyayız ki gerçekten gezdiğimiz gittiğimiz her yerde cumhur ittifakına karşı muazzam bir sempati muazzam bir sahiplenme var. Cumhur İttifakının hem mimarı, hem fikir babası olan genel başkanımız Devlet Bahçeliye son iki yıl içerisindeki devletin yanında gösterdiği tutuma muazzam bir destek var. Allah nasip ederse 24 Haziran’da MHP Elazığ’da birinci parti olarak en yüksek milletvekilini cumhur ittifakı ile çıkaracak ”diye kaydetti.

Oğuzhan Demir’in ziyaretlerinin bir sonraki durağı Elazığ Havalimanı çalışanları oldu.

MHP ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ORHAN ÖZBEY

MHP Elazığ 3.  Sıra milletvekili adayı Prof.Dr. Orhan Özbey ise seçim çalışmalarına Askeri hastane ziyareti ile devam etti.

Öte Yandan MHP Elazığ Milletvekili adayları Oğuzhan Demir ve Prof. Dr. Orhan Özbey, Şavak der Başkan ve üyeleri ile bir araya geldiler.

ÖZBEY: KENDİLERİ DE SEÇİMDE DUALARI VE OYLARI İLE DESTEK OLACAKLARINI SÖYLEDİLER

MHP 3. Sıra milletvekili adayı Prof.Dr. Orhan Özbey, “MHP iktidarında Şavaklıların hayvancılıkla ilgili sorunlarına yardımcı olunması noktasında çalışmalarımızın olacağının sözünü verdik. Kendileri de seçimde duaları ve oyları ile destek olacaklarını söylediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda Cumhur İttifakı ve MHP’nin en fazla sayıda mecliste temsil edilmesi noktasında yoğun çalışmalarımız olacak Elazığlılar biliyor biz milletimizden aklımızı alırız, yüzümüzü sadece millete döneriz milletimize de güveniriz. İnşallah bu güvenimizi de 24 Haziranda yüzümüzü kara çıkarmayacaktır ”ifadelerine yer verdi.