Seçime sayılı günler kala AK Parti Elazığ Milletvekili adayları da çalışmalarını sürdürüyor.

AK PARTİ ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI METİN BULUT

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut, seçim ziyaretleri kapsamında önce kendi mahalle sakinleri olan Doğukentliler ile iftar programında bir araya geldi, ardından ajansları ve yerel yayın yapan gazeteleri ziyaret etti.

BULUT: 24’ÜNDE EL BİRLİĞİYLE VE GÜÇ BİRLİĞİYLE BU HASTALIKLARIN HEPSİNDEN KURTULACAĞIZ

Güçlü Meclis, Güçlü hükümet, Güçlü Türkiye diyen Bulut, “Allah nasip ederse 24 Haziran’da hep birlikte sandığa gideceğiz. Bu defa sadece bir Milletvekili seçimi için değil, bir kardeş seçimi için değil, bir değişim ve dönüşüm için sandığa gideceğiz. Allah nasip ederse hep birlikte bir dönemi kapatacağız ve yeni bir dönemi hep birlikte açacağız. Nasıl bir dönemi açacağız? Güçlü meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye’nin önünü açabilecek bir dönemi hep birlikte açacağız. Değerli arkadaşlar, değerli komşularım çok kısa süre parlamenterlik yaptım, parlamentoda temsilciniz oldum. Parlamenter sistemin ne tür hastalıklar taşıdığını, nasıl sıkıntılar taşıdığını en iyi müsaade edenlerden bir tanesi benim. Allah nasip ederse ayın 24’ünde el birliğiyle ve güç birliğiyle bu hastalıkların hepsinden kurtulacağız ve kalkınan ve devleşen Türkiye yolunda daha hızlı adımlar atabileceğiz. Tabi bu işten bizler mutluyuz ama herkes bizim gibi mutlu mu? Herkes bizim gibi mutlu değil. Bölgesinde rol model olmuş kendisini orta doğuya kabullendirmiş, kendisini Avrupa’ya kabullendirmiş dünyaya kabullendirmiş bir Türkiye’nin bu yükselişi, bu hızlı yükselişi bizi mutlu ettiği gibi başkalarını da tedirgin ediyor. O yüzden ellerinden geleni artlarına koymuyorlar. Ama milletimiz bugüne kadar nasıl müsaade etmediyse, Allah nasip ederse 24 Haziran’da yine müsaade etmeyecek buna”dedi.

BULUT: BU ÜLKENİN SIRTINI YERE GETİREMEYECEKSİNİZ

Dış güçler hakkında konuşan milletvekili adayı Metin Bulut, “Değerli komşularım malumunuz kısa zaman içerisinde çok büyük şeyler yaşadık. Ülkemizde çok acılar, çok trajediler yaşatılmaya çalışıldı. Onların Allah’ın izniyle hepsinin ötesinden geldik. Hendekler kazıldı, çukurlar kazıldı, ülke Misak-ı Milliden bu yana çekilmeye çalışıldı, ülkenin sınırları küçültülmeye çalışıldı. AK Parti iktidarında Recep Tayyip Erdoğan ne yaptı? Değil küçülmek; Afrin’e, Azez’e, Cerablus’a Allah’ın izniyle Mumbiç’e kadar uzandık ve unun devamını da getireceğiz. Şimdi bizi bölmek ve parçalamak isteyenlere buradan seslenmek istiyoruz. Allah’ın izniyle ve milletin desteğiyle başaramayacaksınız, yapamayacaksınız, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanımızı susturamayacaksınız. Bu ülkenin sırtını yere getiremeyeceksiniz. Önümüzde Recep Tayyip Erdoğan, arkamızda bu millet varken Allah’ın izniyle burada muhakkak olamayacaksınız ”ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ TOLGA AĞAR

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar ise soluğu, Yeşiltepe Mahallesi ve Şehit İlhanlar caddesinde aldı.

AĞAR: HER ZAMAN ULAŞILABİLİR OLACAĞIMIN SÖZÜNÜ VERDİM

Ağar, sorunların çözümü için elinden gelen tüm görüşmeleri gerçekleştirdiğini belirterek, güçlü bir vekil olmak istediğini söyleyerek, “Sorunlar vardır, bunların üzerini örtecek ya da olur olur diyecek geçiştirecek biri değilim ben. Ben genelde aldığım bütün sorunları, notları doğru bir şekilde analiz ediyorum. Elim gelen bütün görüşmeleri seçilmemiş olmama rağmen hızlı bir şekilde gerçekleştiriyorum. Siyasetçinin lafı boldur, sizde çok dinlemişsinizdir haklısınız. Ama takdir edersiniz ki şurada seçime 15 gün kadar kısa bir seçim süreci kaldı. Benim görüşüme göre haklısınız hayatta bir tek ölüme çare yok. Ben her zaman söylüyorum güçlü bir vekil olacağım. Her zaman ulaşılabilir olacağımın sözünü verdim. Burada benden önce babamı tanıyorsunuz. Siyaseti bırakması 10 yıl olmasına rağmen hala ulaşılabilir bir insansıdır. Hala hemşehrimiz arar ulaşır kendisi ile ilgili olanları iletir. O da elinden geleni yapar. Keza bende öyle. Hiç bugüne kadar siyaset olayı içinde olmama rağmen STK’larda aldığım görevler dolayısıyla birçok hemşehrimiz bize ulaştı ve bende elimden gelenleri yaptım. Olmayacak işlerimiz olabilir ama onlara da neden olmadığını anlattım. Kimseyi cevapsız bırakmadım”dedi.

AĞAR: ELAZIĞ’DA OLACAĞIZ BURALARA GELECEĞİZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, “Devletin hiçbir kurumu, bende devletin çeşmesinden su içmiş, babam devletten maaş almış bir insan. Size bunu söylemek isterim devlet hiçbir kurumu hiçbir vatandaşını ikinci bir yol olarak görmez. Bazen yoğunluğu olabilir öncelikleri farklı olabilir. Ama bunda kötü bir niyet yoktur. Ben bunların takipçisi olacağım size söz veriyorum. Her zaman bana ulaşabileceksiniz bunda en ufak bir beyiz yok. Zaten sık sık Elazığ’da olacağız buralara geleceğiz. Ben her zaman diyorum Elazığlı olmak dedemden babama, babamdan bana kalan en büyük miras, şeref ve onur. Ben bunun vefa borcunu ödemek için burada milletvekili adayı oldum ”diye kaydetti.

AK PARTİ ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ’da seçim çalışmalarını önce katıldığı iftar programı ile Palu baltaşı köyünde sürdürdü, ardından soluğu, 1. Harput caddesinde aldı.

DEMİRBAĞ: PİREYE KIZMAKLA YORGAN YAKILMAZ

Gündeminde yine kara propagandaya yer veren Demirbağ, “pireye kızmakla yorgan yakılmaz” diyerek, “İki hafta sonra sandık başına gidip ülkemizin kaderini belirleyeceğiz. Referandumdan sonra başkanlık sistemine geçişin ilk seçimi olduğu için ülkemiz için çok büyük önem arz ediyor. Ülkemiz için kader seçimi. Burada dış kaynaklı FETÖ, ABD ve İsrail kaynaklı ciddi bir propaganda var. Cumhurbaşkanlığında oy vereceğiz ama milletvekilliğinde oy vermeyeceğiz şeklinde bir propaganda. Neye vermeyeceksin hayırdır diyoruz. Falana kızdım filana kızdım ondan diyorlar. Pireye kızmakla yorgan yakılmaz. Sonra dizlerimize vururuz. Sizler böyle düşünmüyorsunuz ama düşünen var. Cumhurbaşkanımızı ne kadar güçlü seçersek seçelim eğer meclis çoğunluğu arkasında yoksa elini konulu bağlayıp köprüden denize atmanın bir anlamı yok. Hiçbir iş yapamaz. Ülkenin geleceği açısından hiçbir şey yapamaz. Bir süre KHK’lar ile hareket eder daha sonra mecliste kanun tıkanıklığı başlar ver daha sonra tekrar seçime gidilir. Bir seçimin faturasını görüyorsunuz. Şu anda dolar ve Euro başını almış gidiyor. O zamandaş artık seçim tahminleri yapılmaya başladı. Cumhurbaşkanımızın seçileceği kesin olunca seçim neticesi görülmeye başlayınca dolar düşmeye başladı ”diye kaydetti.

AK PARTİ ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları da seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Ak parti il binasında sandık kurulu üyelerine yönelik verilen eğitim toplantısına katıldı.  Şerifoğulları ardından kapalı Çarşı’yı gezerek esnafla bir araya geldi.

ŞERİFOĞULLARI: 24 HAZİRAN AKŞAMINDA AK PARTİ ALARAK ZAFERLE AYRILACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları,  “Cumhuriyet tarihin en önemli seçimlerinden bir tanesi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk seçimi. Hem cumhurbaşkanını seçeceğiz hem de güçlü meclisi seçerek 2023 hedefimiz yolunda ilerleyeceğiz. 24 Haziran sabahına kadar çalışmalarımız devam edecek. Merkez ilçe teşkilatımız, sandık kurulları ile birlikte eğitim toplantıları yapıyor. Sandıklara sahip çıkılması noktasında istişarelerde bulunduk. Çalışmalarımızı devam ettireceğiz. 24 Haziran akşamında da AK Parti alarak zaferle ayrılacağız. İlimize ülkemize hizmet etmek noktasında halkımızın teveccühü ile meclise gideceğiz” dedi.