Seçime günler kala Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Adayları çalışmalarına devam etti.

MHP ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI FAHİR ŞAŞMAZ

Seçim çalışmalarına sürsürü Mahallesi esnaf ve sakinleri ile devam eden MHP Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Fahir Şaşmaz, seçimlerde destek istedi.

ŞAŞMAZ: ŞAHSİ ÇIKARLAR UĞRUNDA MAKAM TALEP ETMEYECEĞİM

Fahir Şaşmaz, “Ramazan ayı münasebetiyle söze başlayıp olumsuz laflarda bulunan insanlar gibi olmayacağım. 11 ay nasılsam, Ramazan ayında da aynı şekilde hitap etmeye devam edeceğim. Kişiler üzerinden, şahıslar üzerinden, kişisel arzular üzerinden siyaset, makam, mevki talep etmeyeceğim. Daha önce nasıl bir Fahir Şaşmaz varsa bundan sonra da Elazığ aynı şekilde Fahir Şaşmaz’ı görmeye devam edecek. Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir diyor Mevlana Hazretleri. Ben aynı şekilde bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir diyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fahir Şaşmaz’ın bir başka durağı, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

ŞAŞMAZ: AMACIMIZ ELAZIĞ’I MECLİSTE GÜÇLÜ TEMSİL ETMEK

Fahir Şaşmaz, “Elazığ’ın her tarafı merkez olsun, ilçeler olsun, sel misali aşmış; Milliyetçi Hareket Partisi’ne doğru geliyor. Güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimde meclise girecek, Elazığ’dan güçlü bir şekilde mecliste temsil edecek. Bunları görüyoruz, Allah’ın izniyle başaracağız, gidişat o şekilde. Bugünde; hastanemizi, hastanedeki hastalarımızı gezdik. Ziyaret ettik, bayanlara karanfil dağıttık, onların hayır duasını aldık ve onlarla ilgili şifa dileklerimizde bulunduk. Allah’ın izniyle fazla bir süreç kalmadı seçime. Ulaşabildiğimiz kadar insana ulaştık, ulaşabildiğimiz kadar eve yetiştik. İnşallah 24 Haziran’dan sonraki gün, 25 Haziran sabahı Elazığ güzel bir şekilde farklı bir sesle Milliyetçi Hareket’in güçlü sesiyle Ankara’dan duyulan sesiyle bir şekilde meclise girecek ve Elazığ’ı nasıl temsil edeceğini tüm Elazığlılara gösterecektir” şeklinde konuştu.

MHP ELAZIĞ 4.SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI MESUT AKSAN

MHP Elazığ 4. Sıra milletvekili adayı Mesut Aksan’da seçim çalışmalarını Belediye Çarşısı ziyaretiyle sürdürdü.

AKSAN: TÜRK MİLLETİNİN HUZURUNUN TEMİNATI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR

Kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden MHP Elazığ 4. Sıra milletvekili Mesut Aksan, “Doğrudur Elazığ’ımızda, Türkiye genelinde işsizlik problemi vardır, asgari ücretin problemi var, emeklilerimizin yeteri kadar ücretlerinin yüksek olmadığını kabul ediyoruz. Ama onlardan özellikle bir istirhamımızı ben kendilerine ifade ettim. Özellikle 15 Temmuz’dan sonra Türkiye’nin bir Irak, bir Suriye, bir Libya, bir Mısır olmasını arzu eden şer odaklarına karşı öncelikli olarak vatanımızın, devletimizin ve milletimizin güçlü olmasını sağlamaya yönelik bir seçim dönemindeyiz. Bu seçim döneminde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk Devletinin ve Türk Milletinin huzurunun ve bekasının teminatı olduğumuzu biz ısrarla ifade ediyoruz. Kaldı ki burada bulunan insanlar ve değişik yerde görüştüğümüz insanların ortak bir kanaati söz konusudur. 15 Temmuz’dan sonra Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve Türk Milletinin huzurunun teminatı Milliyetçi Hareket Partisi olmuştu. Bu teminatın sağlayıcısı olan Milliyetçi Hareket Partisine desteklerini ifade edeceklerini ve sandığa bunu da yansıtacaklarını net bir şekilde ortaya koymaktadırlar” dedi.

MHP ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SAMİ SELEN

MHP Elazığ 5. Sıra milletvekili adayı Sami Selen’de Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

MHP Elazığ 5. Sıra milletvekili adayı Sami Selen, “Bizim AK Partiyle birlikte hareket ettiğimizi, farkımızın olmadığı söyleniyor. Evet bir ortaklığımız vardır Cumhur İttifakı. Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizim Cumhurbaşkanı adayımızdır. Biz burada ittifak kurmuşuz ancak Milletvekilliği oylamasında Milliyetçi Hareket Partisi’ne verilecek her oy Milliyetçi Hareket Partisine, AK Partiye verilecek oy AK Parti vekillerini temsil edecektir. Dolayısıyla bizim vekillik durumunda bir ortaklığımız yoktur. Vatanseverlerin her daim yanımızda olduğu gibi bundan sonra daha da fazla bir gayret göstererek 3 Hilale mühürlerini vurmalarını diliyorum. Çünkü Milliyetçi kadrolara bugün daha çok ihtiyaç vardır” diye konuştu.