Seçime sayılı günler kala AK Parti Milletvekili adayları da çalışmalarını sürdürüyor.

AK PARTİ ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI METİN BULUT

Ak Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Metin Bulut’un ilk durağı Galericiler sitesi oldu. Metin Bulut, bazı taziye ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra partisinin eğitim toplantısında teşkilat üyeleriyle buluştu. Öte yandan Metin Bulut Gazi Caddesi esnaflarını da ziyaret etti. Metin Bulut ve Beraberindekiler, Galericiler sitesi Derneği Başkanı Ercan Yılmaz tarafından karşılandılar.

BULUT: GALERİCİLER SİTESİ DAHA CANLANACAK

Metin Bulut, galericiler sitesi esnafının sorunlarının çözümü noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek vereceklerini söyledi.

Milletvekili Bulut, “Galericiler sitesiyle şehirde bir rahatlama oldu. Şehrin bu kadar yükünü bu anlamda arkadaşlarımızın hepsi galericiler sitesine taşımış oldu. Bununla birlikte bu kez kendileri birtakım zorluklarla karşılaşmış oldu. O zorlukların giderilmesi için çalışmalarda bulunuyoruz. Büyüyen ve gelişen yapılarda sürekli ihtiyaçlar artar. İleride galericiler sitesinin yanında 840 dönümlük bir alanda yeni sanayi bölgesini yapacağız. Küçük sanayi sitesini buraya taşıyacağız. Önce burada küçük bir sanayi sitesi yapacağız. Onunla birlikte burada bir hareketlilik oluşacaktır. Galericiler sitesinin de daha canlanacağını ümit ediyorum” dedi.

AK PARTİ ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ TOLGA AĞAR

Ak Parti Elazığ 3. Sıra milletvekili adayı Zülfü Tolga Ağar, Akpınar Mahallesi’nde düzenlenen İftar Yemeğinde vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşlarla bir araya gelen Tolga Ağar, sorunları dinledi ve 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek istedi.

AĞAR: KENDİMİ İNSANLARA TAKDİM ETMEYE ÇALIŞIYORUM

Tolga Ağar konuşmasında, “plan plan proje proje kendimi insanlara takdim etmeye çalışıyorum. Elazığ’da 16 senedir AK Parti iktidarına vermiş olduğu haklı bir destek var. Çünkü zaten ortada başka bir iktidar yoktu verilecek. Belki bunun bir kısmını benim babamda yaşadı. Maalesef bizde aradan çekildik gittik. Ben şunu bugün görüyorum ki ne olursa olsun herşey Türkiye için hayırlı olmuş. Türkiye hayal edilemeyecek bir noktaya geldi. Bizim en büyük özelliğimiz. Özgür olabilmemiz, özgür olmamız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin en önemli konu kararların hızlı bir şekilde verilebileceği vesayet ortamının tamamen ortadan kalkmış olduğu kimseye bağlı kalmadan yaşaya bileceğimiz sistem budur” dedi.

AK PARTİ ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

Ak Parti Elazığ 4. Sıra milletvekili adayı Zülfü Demirbağ’da seçim çalışmalarını  Mollakendi, Yazıkonak, Akçakiraz ve Yurtbaşı beldelerini ziyareti ile sürdürdü.

DEMİRBAĞ: ÇOK DAHA GAYRET ETMEMİZ GEREKİYOR

Zülfü Demirbağ, seçimlerin kader seçimi olduğunu belirterek, “partili partisiz bütün esnaflarımızı vatandaşlarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Seçim çalışmalarını dolu dolu geçirmeye gayret ediyoruz. Önümüzde iki haftalık bir süreç kaldı. Bu süreci çok iyi değerlendirmemiz lazım. Hep ifade ediyorum ben. Ülkemiz için bir kader seçimi. Diğer seçimlerden çok çok daha büyük önem taşıyor. Çok daha gayret etmemiz gerekiyor. Tüm hemşerilerime de teşekkür ediyorum ilgi ve alakalarından dolayı” dedi.

AK PARTİ 5 SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

Ak parti 5. Sıra milletvekili adayı Şahin Şerifoğulları, Gençliğin Sesi Derneği’nin düzenlediği iftarda gençlerle bir araya geldi. Şerifoğulları, “Biz bugün AK Parti milletvekili adayı olarak huzurunuzdayız. 24 Haziran tarihinde çok önemli bir seçim yapılacak. Bu seçimlerin önemini sizler çok iyi biliyorsunuz. Bu noktada Cumhur İttifakına, Cumhur ittifakında da AK Parti’ye teveccüh göstereceğinizi biliyoruz. Sizlerin bağrından çıkan bu kardeşinizi meclise gönderirseniz Allah’ın izniyle 5 milletvekili arkadaşımızla birlikte ilimize hizmet etme noktasında mücadele edip çaba sarf edeceğiz. Bize güç vermenizi talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

MEHMET AĞAR: AŞIRI GAYRET GÖSTERMEMİN SEBEBİ…

İçişleri ve Adalet Eski Bakanı Mehmet Ağar’da, Şahin Şerifoğulları’nın Seçim koordinasyon merkezine giderek destek verdi. Mehmet Ağar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iktidarlığında ona güç verecek vekil sayısı ile Ankara’ya gidilmesi gerektiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan iktidarında ona güç verecek bir milletvekili sayısı ile Ankara’ya gitmek lazım. 5. Sırada da bizim çok sevdiğimiz bir kardeşimiz var. Eskiden uzaktan tanıyordum. Yakından tanıyınca daha çok sevdim. Mutlaka kazanması gereken bir kardeşimiz evladımız olarak görüyorum ben. Aşırı gayret göstermemin sebebi onun kazanmasını sağlamak.