İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Temizer, 2. Sıra Milletvekili Adayı Kerim Eflatun ve 4. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Kemal Atikeler ilçe ziyaretlerini sürdürdüler.

Milletvekili Adayları; Palu, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerini ziyaret ederek ilçe sakinlerinden seçimlerde İYİ Parti’ye destek istediler.

TEMİZER: BU MEMLEKETİ İYİ YÖNETEMEDİLER

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan ve Elazığ’a yıllardır bakanlık verilmediğini hatırlatan İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Temizer, “7 Haziran’da 300 küsür oy aldık. 8 haziran sabahı Karakoçan’a geldik 3 bin kişiyle kucaklaştık. Bugün görüyorum ki o atılan tohumun meyveleri alınıyor. İnsanlar bize sahip çıkıyor. Karakoçan’da gurur duyduk. Çok güzel bir hazırlık var. Palu’daydık. Palu iyi olmuş Palu’da bunu gördük. İnşallah 24 Haziran tarihinde Elazığ’da iyi olacak. Çünkü bunlar bu memleketi iyi yönetemediler. Her seçimlerde AK Parti’ye hem Elazığ hem de diğer ilçeler çok büyük destek verdi. Ama bunlar Elazığ’ı yönetemediler. Elazığ’a bu kadar yılda bir bakanlık vermediler. Bu siyasi basiretsizliktir. Palu’da sabah esnafı gezerken, hangi yüzle buraya gelecekler bunlar dediler. Seçilip gidiyorlar bir daha gelmiyorlar. Biz bu yola hizmet için çıktık. Biz bunlar gibi basiretsiz ve beceriksiz olacaksak Allah bize bu makamları nasip etmesin” dedi.

EFLATUN: GÜZEL BİR BAŞARI ELDE EDECEĞİZ

İYİ Parti İkinci Sıra Milletvekili Adayı Kerim Eflatun ise, ilçelerde kendilerine gösterilen büyük destekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Eflatun, Bu seçimlerde Elazığ’da gerekse Türkiye genelinde güzel bir başarı elde edeceğiz. Toplumun her kesiminde aynı kanaat hakim. Çalışmalarımızı sonuna kadar devam ettireceğiz. Ayın 12’sinde Meral Akşener hanımefendi Elazığ’a teşrif edecekler. Saat 15.00’da 15 Temmuz Demokrasi meydanında sizlerle buluşacaklar. Katılımlarınızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ATİKELER: ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Dördüncü Sıra Adayı Kemal Atikeler de İYİ Parti’nin kısa sürede örgütlendiğini söyledi.  Atikeler, Meral Akşener’in kurduğu bu parti çok kısa süre içerisinde bütün şehirlerde örgütlendi. Karakoçan’da inşallah bugünden itibaren örgütlenen ilçelere dahil etmiş bulunuyoruz. Seçimlere kısa bir süre kaldı. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sesimizi duyurmamızın en etkili yolu medya ulusal medya bize ambargo uyguluyor. Bizde ancak yerel medya vasıtasıyla ve vatandaşlara bizzat ulaşarak sesimizi duyurmaya çalışıyoruz” dedi.