Yerel seçimlere az bir süre kalırken, İyi Parti Elazığ milletvekili adayları çalışmalarına devam ediyor.

İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayları Yavuz Temizer, Kerim Eflatun, Ali Yücel Uygur, Mustafa Kemal Atikeler Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ile bir araya geldiler.

İYİ PARTİ ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI YAVUZ TEMİZER

TEMİZER: ELAZIĞ’I BİR ADIM İLERİ TAŞIMANIN HESAPLARINI YAPACAĞIZ

İyi Parti Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Yavuz Temizer, “24 Haziran’dan sonra da Allah nasip eder, biz Ankara’da bu şehrin temsili noktasında bulunursak, sırt sırta vereceğiz. Her şey Elazığ için. Elazığ’ı bir adım ileriye, bir adım geleceğe nasıl taşırız bunun hesaplarını yapacağız.  Masanın etrafında toparlanmak önemli. Siyasi görüşü ne olursa olsun, dünyaya bakış açısı ne olursa olsun bu şehri yöneten insanların bir masanın etrafında toparlanıp, o masanın etrafında bu şehrin geleceğine yön vermesi önemli. Sayın başkana bu noktada inanıyor ve güveniyoruz. İyi bir ekipleri var, heyecanlılar, gençlik bu işte önemli siyasette önemli olduğu kadar sivil toplum kuruluşlarında da önemli. Bizim iddiamız zaten bu. Denenmişi denemeye çok fazla gerek yok. Yeni insanlarla, yeni heyecanlarla yeni projelerle bu şehre yön vermek durumunda bu noktada 24 Haziran’dan sonra inşallah ben hayırlı çalışmaların olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Milletvekili adaylarının bir sonraki durakları Elazığ’da yayın yapan yerel gazeteler ile Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti oldu. Milletvekili adayları gazetecilerle fikir alış verişinde bulundu.

İYİ PARTİ ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİ ADAYI KERİM EFLATUN

İyi Parti Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Kerim Eflatun’da Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde bulundu.

EFLATUN: ÖNEMLİ KURULUŞLARDAN BİRİDİR

İyi Parti Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Kerim Eflatun, “Basın sivil toplum açısından da baktığınızda siyaseten de baktığınızda bir il için önemli kuruluşlardan biridir. Bunların yapmış olduğu yayınlar, yapmış olduğu haberler il için, ilgili kuruluşlar için çok önem arz eder. Biz hep basın mensuplarını her zaman için önemsemişizdir. Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti de Türkiye’de kurulmuş en eski cemiyetlerimizden biridir. Gece gündüz, yağmurda, çamurda çalışan, görev yapan tüm arkadaşlarımızı ben canı gönülden kutluyorum. Çok emek yoğun iş yapıyorlar. Biz bunları önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

İYİ PARTİ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ALİ YÜCEL UYGUR

TEMİZER: HAVUZ MEDYASI MEDYANIN YÜZDE 90’INA HÜKMEDER HALE GELDİ

İyi Parti 3. Sıra milletvekili adayı Ali yücel Uygur’da, “İşte bugün o günün Kartel medyası Havuz medyası adını aldı ve maalesef ülkemizde basın ve medyanın yüzde 90’ına hükmeder hale geldiler. Muhalefet listesi işittirilmiyor, bilerek bastırılıyor ve ondan sonra da Türkiye’de basın hürriyetinden, demokrasiden söz ediyoruz” dedi.

MERAL AKŞENER ELAZIĞ’A GELİYOR

İyi Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı Yavuz Temizer, “Ben tüm Elazığlı hemşerilerimi 12 Haziran’da saat 15.00’da Elazığ’da postahane meydanında İYİ’lere destek vermeye davet ediyorum. O gün inşallah hep beraber Sayın Meral Akşener’i Elazığ’da misafir edeceğiz. Elazığ’la ilgili söyleyeceklerini, Türkiye’yle ilgili söyleyeceklerini hep birlikte dinleyeceğiz” diye konuştu.