AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları çalışmalarına devam etti.

AK PARTİ ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI METİN BULUT

AK Parti Elazığ Milletvekili 1. Sıra Adayı Metin Bulut, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işletme temsilcileri ile bir araya geldi.

BULUT: BİR TAKIM SIKINTILAR ÖNÜMÜZE KONULDU

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Bulut, Elazığ sanayisini önemsediğini belirterek, OSB’deki yatırımların altıncı bölge teşviklerinden yararlanmasının işletmecileri memnun ettiğini söyleyerek “ Geçen dönemler gezdiğimizde bir takım sıkıntılar önümüze konuldu sanayiciler tarafından. Özellik ile 6. Bölge o zaman istenen şeydi. Tabi sanayicimiz çok zor şartlarda çalışıyor. O da istiyor ki karlılığını artırmanın yanında istihdam eksikliği olmasın. Geçmişte firmalar kar etmek yada ayakta kalabilmek için istihdamı minimum seviyede tutuyordu ki daha karlı hale gelsin. Baktım ki istihdam fazlalığından rahatsız olmayan bir sanayi oluşmuş. 6. Bölgenin getirmiş olduğu teşvikler. Artık geçmişte ki elamanın yükü sizi fazla değil, artık ürettiğiniz ürünün yükü fazla değil. Enerji desteğinden tutun personel desteğine kadar birçok değişiklikler. 6. Bölge ile dışarıdan da yatırımcıların geldiğini gördük. Bir tekstil firmamızı gezdik. İlke etapta 250 kişiye yakın kişi ile başlamıştı. Hedeflerini sorduk yakın zamanda. 750’ye çıkabileceğini söyledi. Artış devam edecektir” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SERMİN BALIK

BALIK: TÜRKİYE YİNE GÜVENLİ ŞEKİLDE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Sermin Balık da Palu’daydı. Balık ilçe teşkilatında partilileriyle buluşarak “ Bu kur üzerinde ekonomi üzerinde oynan oyunlar 15 Temmuz da yapılamaya çalışanların üzerinden bir devamıdır. Bu ekonomik bir darbedir aslında Türkiye üzerinde oynan. 15 Temmuz da nasıl sokaklarda insanlar canları ile engelledilerse bugünde sandıkta oyları ile engelleyecekler bunu. 15 Temmuz da nasıl sayın cumhurbaşkanımızın ölümüne demesi ile milyonlar sokağa döküldüyse bugün yine sayın cumhurbaşkanımızın ön görüsü ile inşallah ekonomik darbede sandıkta cevabını alacak. Türkiye yine güvenli şekilde büyümeye devam edecek ve yolunda devam edecek. Türkiye geçmişte çok zor gümler geçirdi. Darbeler gördü ama hiçbir darbe 15 Temmuz yaşadığımız acının felaketin bir eşi daha değildi. Bir ülkede cumhurbaşkanın canına kastetmiş. Masum insanların üzerine hiç acımadan ateş eden, külliyeyi bombalıya bir hain çetesi ile karşı karşıyaydık. Geçirdiğimiz hiçbir zorlukta hiçbir savaşta meclis bombalanmamıştı” diye konuştu.

AK PARTİ ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ TOLGA AĞAR

AĞAR: BEN BU İŞİ SEVEREK YAPIYORUM

AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Tolga Ağar önce, Harput Derneği’nde, dernek üyeleriyle buluştu. Ağar, “Elazığlıyım, ben uçurtma bir aday değilim” diyerek “ Aile Elazığlı kendimiz bildik bileli Elazığ’ın hizmetinde bulundu. Sayın Cumhurbaşkanımız da takdir etti. Bende Elazığ’da babamdan ve dedemden sonra banan da geçti.  En iyi şekilde her zaman benim yanında olacağımı biliyorsunuz. Buna çok eminim. Çünkü ben bu işi severek yapıyorum. Bu iş gerçekten sevilmeden yapılabilecek bir iş değil. Ben geldiğimden beri burada çok sıcak bir teveccühle karşılandım. Bu beni çok mutlu etti. İlk geldiğim gün bazı gazete yazarlarından dolayı burada yabancı değiliz, samimi bir ortamda konuşuyoruz. Çok moralim bozulmuştu. Fakat tecrübeli abilerim var; Metin Abi var, Baki Abi var. Tuttular beni kolumdan hemen İzzetpaşa’nın altında kuyumcular çarşısına attılar. Orada gördüğüm sıcak ilgi, ondan sonra da Kapalı Çarşı niye Elazığlı olduğumu bana bir kez daha hatırlattı” dedi.

Ağar’ın bir sonraki durağı ise Organize Sanayi Bölgesi oldu.

Ağar, OSB’de gezdiği fabrikalarla gurur duyduğunu söyledi.

AK PARTİ ELAZIĞ 4.SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ da İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile birlikte OSB’deydi.

GÜRGÖZE: ELAZIĞ KRONİK SORUNLARINDAN KURTULARAK BİR DİRİLİŞ DÖNEMİ YAŞADI

AK Parti İl başkanı Ramazan Gürgöze, OSB’ye değer verdiklerini belirterek, Elazığ’ın AK Parti döneminde kronikleşmiş sorunlarını bitirdiğini söyleyerek “ Ak Parti döneminde Elazığ kronik sorunlarından kurtularak bir diriliş dönemi yaşadı. Bugünden itibaren yenileşen ve güçlenen kadrolarımız ile inşallah Elazığ şahlanıp yükseliş dönemine girecektir. Bunu sanayi de, ekonomide, eğitimde, sağlıkta her alanda inşallah göreceğiz. Bu neden ile tüm adaylarımız belirli bölgelerde iş adamlarımızı ziyaret edecek. Saha çalışmalarımızı inşallah bu şekilde geçireceğiz. Çalışmalarımız tabi sahura kadar devam ediyor. Biz AK Parti olarak 24 Haziran seçimlerinde çok güçlü şekilde, güçlü Cumhurbaşkanı olduğu şekilde çok anlam ifade edeceğini düşünüyoruz. O neden ile Cumhurbaşkanımıza çok güçlü destek ve Elazığ’da daha önceden kendi rekorunu kıracak şekilde meclisimize milletvekili göndermeyi arzu ediyoruz” şeklinde aktardı.

DEMİRBAĞ: SANAYİCİLERİMİZİN SAYISINI ARTIRMAK İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAACAĞIZ

Demirbağ da, seçim ziyaretlerini sürdürdüklerini kaydederek, Elazığ’da sanayicilerin sayısını artırma hedefinde olacaklarını söyleyerek “ Kardeşlerimiz yerlerinde ziyaret ettik. TOKİ gibi Türkiye’nin güzide kuruluşunun önemli ölçüde kapı, mobilya işlerini karşılayan bir mobilya imalathanesindeyiz. Kendisini tebrik ediyoruz. Sanayi kuruluşlarına ihtiyacımız var. Allah nasip eder seçimden sonra mecliste olursak bu sanayicilerimizin sayısını artırmak için üzerimize düşeni yapma konusunda inşallah önemli adımlar atma gayreti içinde olacağız ”diye kaydetti.