AK Parti seçim çalışmalarını sürdürüyor, milletvekili adayları da vatandaşla kucaklaşmayı sürdürüyor.

AK PARTİ ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ TOLGA AĞAR

AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar’ın seçim durağı Hilalkent Mahallesi oldu. Ağar, vatandaşlarla buluştu, çay yudumladı, sohbet etti

AĞAR: BEN ELAZIĞ’I KALKINDIRMAK İÇİN GELDİM

Ağar, “Her şeyimle Elazığ için yaşadım, ailem beni Elazığ için yaşattı. Elazığlı olmak dedemden babama, babamdan bana kalan bir şereftir. Biz 40 senedir İstanbul’da Elazığlıyız deyip duruyoruz. Ben bunların vefa borcunu ödemek için genç yaşımda işimi, gücümü bıraktım size hizmet için geldim. Sizlerden hiçbir beklentim yok. Allah’ın izniyle sizin oylarınızla değil, öncelikle rızanıza talibim. Beni güçlü bir şekilde Ankara’ya yollamanızı rica ediyorum. Çünkü benim tek bir derim var; buraya gelip hizmet edip dik bir alınla her zaman sizin yanınızda dolaşabilmek istiyorum. Buna yüzüm olsun, Allah bana bunu bahşetsin. Başka hiçbir derdim yok. Benim işim Elazığ, ben Elazığ’ı kalkındırmak için geldim, ben sizler için geldim. Bu lafları çok duymuşsunuzdur ama ben başka bir adamım. Bana müsaade edin, ben vakti geldiği zaman bunları ispatlarım, çünkü bunları yapmak öyle çok atla deve işler değildir” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

AK Parti’nin 4. Sıra Adayı Zülfü Demirbağ’ın bu defaki durağı gençlerle toplantı oldu.

DEMİRBAĞ: SİYASETTE BELLİ MAKAMA GELEN İNSANLAR GENÇLİĞE SAHİP ÇIKMALI

Gençlere seslenen Demirbağ, “İstikbal gençlikte” diyerek, “Eğer bir insanın yetkisi ve imkanı varken bunu insanların faydasına harcamıyorsa kusura bakmayın ama bir hayvan daha faydalıdır insana. Bir hayvan bile daha faydalıdır. Yılanla bile insanlar ısırmasına zehrine rahatsız olmasına rağmen derisinden çanta ayakkabı yapılır, hanım kardeşlerimiz çok iyi biliyor. Ayının derisi kullanılır. Cenab ı Allah bütün hayvaları insanların emrine vermiştir. Onların muhakka insana faydası vardır. Mesela bal yapan arı normalde bilmeyen insanı rahatsız eder ancak onun ürettiği bin bir derde deva. Böyle olduğu içinde siyasette belli makama gelen insanlar gençliğe sahip çıkmalı. İstikbal gençlikte” dedi.

Öte yandan Ak Parti Elazığ milletvekili adayı Zülfü Demirbağ, Palu Bölgesi köylerini ziyaret ederek, seçimlerde destek istedi. Demirbağ, Palu’ya konvoylar eşliğinde geldi.

Demirbağ, Palu ilçe ve köylerinde vatandaş ve esnaftan destek istedi.

DEMİRBAĞ: KALABALIK BİR ŞEKİLDE BİZE EŞLİK ETTİLER

Demirbağ, “Bugün de Ramazan olmasına rağmen bir arada hepsini görme imkanımız oldu çoğunlukla. İnşallah seçimlerde de başarı elde etmek suretiyle örnek olacağız, kendilerinden de talebim o, kendi köyümüz zaten. Allah razı olsun Elazığ’dan çıktığımızdan bu yana aşağı yukarı 100’e yakın araçla bütün civar köyler olsun, bu bölgedeki hemşerilerimiz olsun, dostlarımız olsun, bütün Elazığ’dan seven insanlar ilk ziyaretimiz olduğu için kalabalık bir şekilde bize eşlik ettiler, buraya geldiler. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah seçim süresince; önümüzde 15 günü aşkın bir süre var. Bu süre içerisinde zaman zaman yine geleceğiz ama belki köye gelme imkanımız olmaz. Seçimden sonra ayrıca geliriz. Bölgedeki bütün ilçelerimizi mümkün olduğu kadar beldeleri, büyük köyleri inşallah hepsini ziyaret edeceğiz. Bizlere eşlik eden değerli dostlarımıza, kardeşlerimize, bütün köylülerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK PARTİ ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

AK Parti Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları da seçim ziyaretleri kapsamında Harput, Olgunlar ve Hastane Caddesi’nde esnafla buluştu, hasbihal etti.

ŞERİFOĞULLARI: BİR ALGI YAPIYORLAR, BU ALGIYI KESİNLİKLE ANLATARAK DİNDİRECEĞİZ

Şerifoğulları, “Çok güzel bir tespit var. Komutanı savaşa gönderiyorsun yanında asker göndermiyorsun bu aynı şey. Hakikaten cumhurbaşkanımızın ilk turda seçilebileceğini biliyorlar ama cumhurbaşkanımızın elini kolunu bağlama adına, mecliste çoğunluğu sağlayamaması adına böyle bir algı yapıyorlar. Tabi bu algıyı kesinlikle anlatarak dindireceğiz. Ayriyeten parlamenter sisteme dönüşle alakalı bir çağrıları var bir mücadeleleri var. Bunları şaşkınlıkla hayretle izliyoruz. Artık parlamenter sistem 16 Nisanda bunu savunanlar sandığa gömüldü. Hayırsızlar hayır oyları evet oylarıyla birlikte sandığa gömüldü. Artık bugün yeni bir sistem var. 24 Haziranda da yeni sistemin ilk seçimini yapacağız. Allah’ın izniyle de kesinlikle hem cumhurbaşkanlığında hem hükümetle hükümetimize destek vererek mecliste de çoğunluğu sağlayarak Allah’ın izniyle güçlü bir çoğunlukla sandıklarda güçlü bir şekilde çıkacağız. Tabi cumhurbaşkanımız dirayetli, cesaretli, liyakatli bir lider. Kendisini milletine adamış bir lider.  Biz 24 Haziranda AK Partiye ve cumhurbaşkanımıza vereceğimiz her oyla birlikte yeni sistemin temel taşlarını oturtacağız. Allah’ın izniyle de güçlü bir şekilde çıkacağız. Ben buradan tüm hemşerilerimize bize göstermiş oldukları teveccühten dolayı şükranlarımı saygılarımı arz ediyorum” diye kaydetti.