27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Metin Bulut, seçim çalışmaları kapsamında soluğu, Şoförler Odası, İstasyon caddesinde ve vali fahri bey caddesinde aldı.

Vatandaşların sorunlarını ve taleplerinin dinleyen Milletvekili adayı Bulut, eski Türkiye ile yeni Türkiye’yi kıyasladı.

“TÜRKİYE GİBİ BÜYÜYEN VE GELİŞEN BİR ÜLKEDE YENİ İHTİYAÇLARIN OLUŞMAMASI MÜMKÜN DEĞİL”

Bulut yaptığı konuşmada, “Hayat statik değil, hayat dinamik. Sürekli yeni ihtiyaçlar oluşuyor. Türkiye gibi büyüyen ve gelişen bir ülkede yeni ihtiyaçların oluşmaması mümkün değil. Çünkü her an gelişen, kalkınan bir ülke. Yani bu büyüyen bir çocuğa elbisenin dar gelmesi gibi bir şey. Sürekli büyüyen bir çocuğa ayakkabının küçük gelmesi gibi bir şey. Böyle olunca bir takım ufak tefek sıkıntılar oluyor.  Önemli olan bunları çözme iradesine sahip olan bir hükümetin oluşması. Allah’a hamdolsun 16 yıldır Türkiye Cumhuriyeti devleti bu şekilde yönetiliyor. Biz de isteriz ki bu ülkede ÖTV hiç olmasın. Bu ülkenin bir de gerçekliği var. Bir yandan sosyal devlet olacaksınız bir yandan fakirinize, gencinize, dulunuza, yetiminize bakacaksınız. Bu kaynağı nereden oluşturacaksınız? Bir şekilde bir kaynak oluşturmak zorundasınız. Geçmişte değil esnafın 0 faiz krediyle buluşması esnaf bütün malını, mülkünü, her şeyini ipotek ediyordu. Yüzde 70’lerle yüzde 80’lerle faizli kredi alamıyordu. Allah’a hamdolsun bunların hepsi geride kaldı” ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Sermin Balık ise şoförler odası ile esnaf ve sanatkarlar odasını ziyaret etti.

“5 MİLLETVEKİLİ OLARAK MECLİSTE GÜÇLÜ ŞEKİLDE ELAZIĞ’I TEMSİL ETMEK İSTERİZ”

Milletvekili Adayı Balık, “STK’lar şehirlerin dinamiklerdir” diyerek, “STK’lar temsil ettikleri insanları, temsil ettikleri esnafı, temsil ettikleri işçileri hükümetle buluşturan bir sistem. Ben Elazığ’daki bütün STK’larıma da bu sistemi çok doğru işlettikleri için teşekkür ediyorum. Özellikle biz sizinle çalıştığımız dönemde de açıkçası çalışmaktan keyif zevk aldığımız STK’larımızdan biriydiniz. Gerçekten nokta atışlarıyla kendi temsil ettiğiniz kurumun sorunlarını bizlere taşıyan bizim de çözüm odaklı elimizden gelen çözebileceğimiz güzel bir dönem yaşadık. İnşallah bu dönemde de biz 5 milletvekili arkadaşla birlikte Elazığ’daki her STK’mızın bize gelen her talebi hükümetimiz her desteğiyle hükümetimizin gücüyle çözmek, rahatlatmak için 5 milletvekili olarak mecliste güçlü şekilde Elazığ’ı temsil etmek isteriz. AK Parti hükümetleri ne kadar esnaflarımıza, küçük esnafımıza bu kadar güçlü destekler, bu kadar ciddi büyük hibeler mümkün değildi. Çünkü ancak kendi yağında kavrulan bir sistemimiz vardı. Şimdi halkımızla, küçük esnafımızla birlikte küçük esnafımızı da kalkındırarak, onlara da güç vererek çalışan bir sistemimiz var. Ailelerin evlatlarına vermeyecekleri yardımı biz hükümet olarak hizmet olarak yapıyoruz. Bu bir miktar küçük esnafımızın elini rahatlatıyor” dedi.

AK Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar’ın durağı ise Gazi Huzur Evi, SKM ve Vali Fahri bey caddesi oldu.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarda destek isteyen Milletvekili Adayı Ağar, “güne güzel ve anlamlı başladık” dedi.

“24 HAZİRAN’DAN SONRA HEMEN ERTESİ GÜNÜ GELİP ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ”     

Ağar yaptığı açıklamada, “Sabah bizim için manevi değeri çok yüksek olan büyüklerimizin elini öptük. Elazığ valiliğimizin huzur evini ziyaret ettik. Güzel bir güne başlamış olduk. Onların hatırlarını sorduk. Gönüllerini aldık. Ondan sonra parti SKM’mize geldik. Aday arkadaşlarımızla kısa bir değerlendirme toplantısından sonra hepimiz sahaya dağıldık. Ben kendi adıma bugün Vali Fahri Bey caddesindeydim. Hemşehrilerimizle kucaklaştık. Benim için gayet güzel, sıcak gidiyor. Allah’ın izniyle ben de onların teveccühlerine layık olmaya çalışacağım. 24 Haziran’dan sonra da hemen ertesi günü gelip çalışmaya başlayacağız” diye konuştu.      

AK Parti Elazığ 4. Sıra Milletvekili adayı Zülfü Demirbağ’ın durağı ise, Kovancılar ilçesi, sanayi ve kültür mahallesi oldu.

“Pensilvanya kaynaklı kara bir propaganda var, oyuna gelmeyin” çağrısı yapan Milletvekili Adayı Demirbağ, 24 Haziran Türkiye için bir kader seçimi dedi.

“TÜRKİYE İÇİN BİR KADER SEÇİMİ”

Demirbağ sözlerine şöyle devam etti: “Bu kara propaganda Cumhurbaşkanına oy verip, milletvekili seçiminde oy vermeme. Bu ilçelerimizde, köylerimizde bu yok. Şehir merkezlerimizde ağırlıklı olarak bu kara propaganda yapılıyor. Cumhurbaşkanını seçtikten sonra elini kolunu bağlayıp denize atmaktır, köprüden aşağı atmaktır. Elbette ki biz Elazığ olarak 5 milletvekilini Türkiye genelinde Cumhur İttifakına 350 hatta mümkünse 400 milletvekili vermek suretiyle hem kanun çıkarma hem de anayasa değişikliği yapma imkanı vereceğiz ki Cumhurbaşkanımız bu memlekete, bu millete layıkıyla hizmet edebilsin. Bu bakımdan hepinizin dualarını desteklerini bekliyoruz. Türkiye için bir kader seçimi. Çok çok önemli bir seçim. Bu seçimde çok daha ince düşünmek lazım. Hassas düşünmek lazım. Daha gayretli çalışmak lazım. İnşallah el ele, gönül gönüle bu işin üstesinden başarıyla geleceğiz. Geçen seçimlere nazaran çok daha büyük başarıyla neticelendireceğiz.”

AK Parti Elazığ 5. Sıra milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları’nın durağı ise Bahçelievler mahallesi ve Ordu evi çevresi oldu.

24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Milletvekili adayı Şerifoğulları, “Halkımızın teveccühü çok iyi bu durum sandığa yansıyacak inşallah” dedi.

“ELAZIĞ’DA ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE 5-0 YAPARAK İLİMİZİ MECLİSTE TEMSİL EDECEĞİZ”

Şerifoğulları açıklamasında, “24 Haziran seçimleri kapsamında bugün Kazım Karabekir caddesindeki esnaflarımızla bir araya geldik. Dertlerini, sıkıntılarını dinledik. Partimizi, şahsımızı, adaylarımızı anlattık. Türkiye’ye hizmet noktasında Elazığ’a hizmet etme noktasında yapabileceklerimizi anlattık. Her zamanki gibi halkımızın teveccühü çok çok iyi. Hem şahsımıza hem partimize teveccühleri çok iyi. İnşallah bu teveccüh 24 Haziran’da sandığa yansıyacak. Elazığ’da çok güçlü bir şekilde 5-0 yaparak ilimizi mecliste temsil edeceğiz. Şehrimizin sorunlarını giderme adına arkadaşlarımızla birlikte çalışma yapacağız. Biz tecrübeli bir ekibiz. Davası, aşkı olan bir ekibiz. 3 tane tecrübeli milletvekili adayımız var. 2 tane genç, dinamik milletvekili adayımız var. Tecrübeli bir il teşkilatımız var. Belediye başkanımız, belediye meclis üyelerimiz, Kadın kollarımız, gençlik kollarımız hepsi yanımızda. Biz bu gücümüzü sonuna kadar sürdüreceğiz. Hep birlikte hareket edeceğiz. 24 Haziran sabahına kadar sıkılmadık el bırakmayacağız. 24 Haziran’da da inşallah sandıklarımıza sahip olarak akşamı zaferimizi ilan edeceğiz. 24 Haziran yeni sistemin ilk günü olacak. İstikrarın, hizmetin olacağı tarih olacak. Ben bütün hemşehrilerimize, şahsımıza, partimize vermiş olduğu destekten dolayı tek tek teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.