Seçime 20 Gün Kala AK Parti Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ milletvekili adayları seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, hem destek istedi, hem de 24 Haziran tarihinde gerçekleşecek seçimin önemine değindi.

Seçime 20 Gün Kala AK Parti Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK PARTİ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI METİN BULUT

AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Metin Bulut’un bu defaki durağı 50’ler Çarşısı, belediye iş merkezi ve Büyük çarşı oldu.

BULUT: ELLİLER ÇARŞISI ADETA BÖLGENİN DOĞU BANKI OLMUŞ

Esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Milletvekili adayı Bulut, “Pazar günü olmasına rağmen esnaf gezilerimize devam ediyoruz. Pazar günü olması hasediyle daha çok 2 tane kapalı çarşı hürriyetinde olan, geçmişten günümüze Elazığ’ın kadim ticaretinde yer almış olan 2 tane nezih mekânını gezdik. Bunlardan biri büyük çarşı bir diğeri de elliler çarşısı. İkisinde de mutlu olduk, ikisinde de çok farklı şekilde kümelenme olduğunu gördük. Özellikle elliler çarşısı adeta bölgenin doğu bankı olmuş” ifadelerini kullandı.

BULUT: BU TÜR MOTİVASYONLAR HIZIMIZA HIZ KATIYOR

AK Parti Milletvekili Adayı Metin Bulut, “Vatandaşımız gerçekten AK Partiye ve özellikle cumhurbaşkanımıza bağlılığını ifade ediyor. Vatandaşlarımız bu işin ulusal bir mesele olduğunu, bu işin Türkiye’nin de ötesinde bir meşe olduğunu Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine Ortadoğu’nun ve bütün İslam âleminin muhtaç olduğunu, çok çalışmamız gerektiğini, onun elinin güçlü olması için hem mecliste hem seçilirken aldığı oy oranının yükselmesi için daha çok çaba göstermemiz gerektiği konusunda telkinlerde bulunuyorlar. Bizimle birlikte çalıştıklarını söylüyorlar. Vatandaşlarımız sırtımızı sıvazlayıp bizlerde sizlerle birlikte çalışıyoruz diyorlar buda bizim hoşumuza gidiyor. Bu tür motivasyonlar hızımıza hız katıyor”dedi.

AK PARTİ ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ TOLGA AĞAR

AK Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar ise soluğu kayısı cenneti Baskil’de aldı.

AĞAR: BİZİ ÇOK SICAK KARŞILADILAR

Baskil bizim için önemlidir diyerek sözlerine başlayan Milletvekili Adayı Ağar, “24 Haziran seçimleri için hemşerilerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz. Şimdide Baskilli hemşerilerimizin misafiri olduk. Bizi çok sıcak karşıladılar. Kendilerine seçimle ilgili görüşlerimizi paylaştık. Buranın kale olduğunu gördük ve bize kaleye seçimden sonra gerekli hizmeti seçimden sonra vereceğiz. Sayın başkanımız çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. İlçe başkanımıza da çok teşekkür ederim. Parti üyelerimize, hemşerilerimize bizi sıcak karşıladıkları için çok teşekkür ederim. Baskil bizim için önemli bir değer. Elazığ’ın önemli bir ilçesidir. Kayısı ile meşhurdur ve bu dünyaca ünlüdür. Alt yapı çalışmalarımız ve sılama kanallarımıza yönelik çalışmalarımıza hemen başlayacağımızı belirmek isterim” dedi.

Öte yandan Milletvekili adayları Metin Bulut ve Tolga Ağar seçim çalışmaları kapsamında Hicret mahallesinde de iftar programına da katıldı.

AK PARTİ ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

AK Parti Elazığ 4. Sıra Milletvekili adayı Zülfü Demirbağ’da, Doğu garajı, Otobüs terminali ve İzzetpaşa camisi çevresindeki esnafla bir araya geldi.

DEMİRBAĞ: BÜTÜN MİLLETİMİZ İŞİN FARKINDA

24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Milletvekili Adayı Demirbağ, “Gördüğümüz kadarıyla ilimizin her tarafında kafa karışıklığı olsa da sosyal medyanın kara propagandalarının tesirinde kalan hemşerilerimiz vardı ancak son zamanlarda özellikle başbakanımızın gelip gitmesinden sonra büyük bir ölçüde değişiklik var. Hemşerilerimiz hatta bütün milletimiz işin farkında. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ve AK Parti üzerinde oynana oyunların farkındalar. İnşallah şuurlu bilinçli bir şekilde seçimler güçlü bir şekilde sayın cumhurbaşkanımızın iktidara getirme suretiyle bütün dünyaya duyuracağız” diye kaydetti.

AK PARTİ ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

AK Parti Elazığ 5. Sıra milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları’da Rüstempaşa spor kulübü, Akgün AVM ve Abdullahpaşa’ da kurulan pazarcı esnafı ile bir araya geldi.

ŞERİFOĞULLARI: BİZ DEMOKRATİK BİR ORTAMDA ORDUMUZLA İÇ İÇE OLMA TARAFTARIYIZ

Milletvekili adayı Şerifoğulları, vatandaşlara seslenerek, “Bugün toplumumuzla iç içeyiz. Türkiye hep birlikte milletimizin bekası için çalışmalar yapmakta. Bu çalışmalarda CHP ittifakı dediğimiz CHP adayı Muharrem İnce Afrin operasyonunda başkomutan olarak görev yapan komutanımıza, cumhurbaşkanımıza alkışladığı için iplerini sökmek ile tehdit etmiştir. Bu kesinlikle kabul edilecek bir durum değil. Biz demokratik bir ortamda ordumuzla iç içe olma taraftarıyız. Biz bunları daha önce yaşadık. Ben imam hatip mezunuyum. İmam hatip lisesine giderken ordu ile nasıl sıkıntı yaşandığını biliyoruz ve bugün bu olayları yaşamak istemiyoruz. Bugün ordumuzla milletimizle güçlü Türkiye’yi inşa etme adına çalışmalar yapmak için buradan tüm hemşehrilerimize sesleniyoruz. Bunlara kesinlikle fırsat vermesinler. 24 Haziranda hem partimize hem cumhurbaşkanımıza destek vererek, güçlü Türkiye Güçlü millet güçlü meclis güçlü Elâzığ diyerek sandıklardan en iyi sonuçla çıkacağız ”ifadelerinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

Allahınıza kurban şahin başkan tolga başkan gerisi alayı fıssssssssssssssssssssssss

Kebapçı Celal
Kebapçı Celal @elazığlı - 6 yıl Önce

Bende tam tersine diğerleri daha iyi diyorum.

SIRADAKİ HABER

banner137