AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

AK PARTİ ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI METİN BULUT

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Metin Bulut, çarşı mahallesi esnafıyla el sıkıştı.

Esnafla, vatandaşla buluşan, dert dinleyen Bulut, Başbakan’ın Elazığ ziyaretini değerlendirdi, Elazığlılara, teşekkür etti.

BULUT: ACİL ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLARIMIZI BAŞBAKANIMIZA İLETTİK

Metin Bulut, “Dün Elazığ Başbakanını ağırladı, Binali Yıldırım’ı ağırladı. Ben öncelikle onun teşekkürünü yapmak istiyorum büyün Elazığ halkına. Şartların ağır olmasına rağmen, Ramazan ayı olmasına rağmen, hafta içi olmasına rağmen vatandaşımız bizi yalnız bırakmadı, Başbakanını, Binali Bey’i yalnız bırakmadı. Bundan dolayı bütün Elazığlı hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Kendileri de Elazığ’dan ayrılırken çok mutlu ayrıldılar. Tabi Başbakan’ın İl’e gelmesi çok büyük avantajlarında onunla birlikte Elazığ’a gelmesine vesile oluyor. Sayın Başbakanımızla Vilayette bir toplantı yaptık, ajandamızda olan, acil çözüm bekleyen, kısa dokunuşlarla hal edilebilecek olan meseleleri kendilerine söyledik. Kendileri de not aldı. Bunlar bir tanesi de GES Güneş Enerji Organize Sanayi Bölgesi ile alakalı sıkıntıydı. Onu ilettik, notlarını aldılar. İnşallah onunla alakalı bir gelişme olacaktır diye düşünüyorum. Yine bazı kurum ve kuruluşlara ödenek çıkartılmasıyla alakalı taleplerimizi ilettik, onunla alakalı anında talimatlarını verdiler” ifadelerini kullandı.

BULUT: ELAZIĞ’DA BİR LOJİSTİK MERKEZİ KURMAYI HEDEFLİYORUZ

Bulut, “Elazığ’da bir lojistik merkezi kurmayı hedefliyoruz, planlıyoruz. Onun notunu da aldılar, anında ona da müdahil oldular. Onun dışında bizim çok yakından takip ettiğimiz, hakikatten 26. Dönem milletvekili arkadaşlarımızın da çok yoğun mesai verdiği önemli sorunlarından bir tanesiydi Elazığ’ın. Bunun ihalesi yapılmıştı. Sürecin hızlanmasıyla alakalı Devlet Su İşleri de boru temini yapacaktı. O boruların hepsi temin edildi. Ama pompajında bir an önce devreye girmesiyle alakalı talebimizi ilettik. Bir an önce ona başlanmasının çok uygun olacağını söyleyince kendisi anında Orman Bakanımızı aradı ve huzurumuzda talimatlarını verdi. Öyle tahmin ediyorum ki oda hızlanacaktır. Böyle olunca hakikatten dün Elazığ açısından fevkalade güzel ve fevkalade verimli bir gün oldu” şeklinde konuştu.

AK PARTİ ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SERMİN BALIK

AK Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Sermin Balık ve İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise Bağkur Caddesi esnafıyla buluştu, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

BALIK: ESNAFIMIZIN SIKINTILARINI 24 HAZİRAN’DAN SONRA ÇÖZECEĞİZ

Balık, “Bağkur caddesinde esnaf gezip hemşerilerimizle hem bir araya geliyoruz, hem dertlerini dinliyoruz. Hem de 24 Haziran seçimleri için desteklerini ve dualarını istiyoruz. Hemşerilerimizin bize teveccühü çok. Sayın Başbakan’ımız dün geldi hem katılım çok yüksekti, hem de teveccüh çok yüksekti. Bütün hemşerilerimize ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum, desteklerinden dolayı. İnşallah 25 Haziran sabahı Türkiye ve Elazığ yeni bir güne, daha güneşli, ekonominin daha iyi olduğu birlik ve beraberlik içinde birbirimizle birlikte hareket edeceğimiz, birlikte yol yürüyeceğimiz bir güne uyanacak inşallah. Vatandaşlarıma ben çok teşekkür ediyorum teveccühlerinden dolayı, ilgilerinden dolayı. Esnafımızın sıkıntılarını da biz Allah’ın izniyle 24 Haziran’dan sonra çözeceğiz. Hepsine birer çözüm getireceğiz inşallah. Biz diyoruz ki durmak yok yola devam, bütün hemşerilerimizle birlikte” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: ÇOK YOĞUN BİR İLGİ İLE KARŞILAŞIYORUZ

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, “Gittiğimiz her yerde çok yoğun bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Buda vatandaşlarımızın, milletimizin AK Partiye karşı olan güveni, AK Parti’ye karşı olan muhabbeti, AK Partiye karşı olan sevgisini gösteriyor. AK Parti’nin Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğine olan çok açık göstergesi. Seçim kararı alındığından itibaren sahaya indik ve sahada milletvekilleri adaylarımız belirlendikten sonra da onlarla birlikte değişik zamanlarda fırsat buldukça her gün bir vekilimiz ile yada birden fazla vekilimiz ile öğleden önce yada öğleden sonra başka programlarda bizlerde eşlik ediyoruz. Onun dışında bizlerinde gezileri var. Sayın Vekilimizin de ifade ettiği gibi hakikatten çok yoğun bir ilgiyle karşılaşıyoruz. AK Parti’mize olan güvenin çok açık göstergesi tabi bu. Dün yine Sayın Başbakanımızı Elazığ’ımızın şanına yakışır bir güzellikte ağırladık. Elazığlı hemşerilerimize bu vesile ile teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

AK PARTİ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI TOLGA AĞAR

AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Tolga Ağar da, Kültür ve Nailbey Mahallesi’ndeki esnafla, vatandaşla buluştu.

AĞAR: SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZ ÇOK İYİ GİDİYOR

Ağar, “Bugün de Nailbey ve Kültür Mahallemizde ki turumuzu atıyoruz. Hemşerilerimiz ile kucaklaşıyoruz. 24 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Bizde onlarla tanışıyoruz, kucaklaşıyoruz. İsteklerini alıyoruz, hatırlarını soruyoruz. Allah’ın izniyle seçim çalışmalarımız çok iyi gidiyor. 24 Haziran gecesi de sonucunu hep beraber sandıkta beraber göreceğiz” dedi.

AK PARTİ ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

AK Parti Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ’ın ilk seçim durağı yeni cami etrafındaki esnaflar oldu.

DEMİRBAĞ: HEMŞEHRİLERİMİZİN BAŞBAKANIMIZA, AK PARTİMİZE KARŞI TEVECCÜHÜ OLDUKÇA MEMNUNİYET VERİCİYDİ

Demirbağ, Elazığlıların ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Demirbağ yaptığı konuşmada, “Mahallelerimizde teravih namazlarına gidiyoruz. Bugün de Yeni camimize geldik. Teravih namazını eda ettik. Buradaki dostlarımızla, cemaatle hasbihal etmiş olduk. Allah razı olsun hemşehrilerimizin büyük ilgi, alakası var. Bugün miting güzergahı üzerindeki hemşehrilerimizin başbakanımıza karşı, gerekse AK Partimize karşı yakın ilgi, alakası teveccühü oldukça memnuniyet vericiydi” dedi.

AK PARTİ ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

AK Parti Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim ziyaretleri kapsamında teravih namazı öncesi ve sonrasında Mustafapaşa Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Şerifoğulları, ayrıca Yemeniciler Çarşısı ve Şire Meydanı esnafıyla buluştu.

ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ, TÜRKİYE’NİN TEMİNATIDIR SÖZÜ BİZLERİ GURURLANDIRMIŞTIR”

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Şerifoğulları, Başbakan Binali Yıldırım’ın “Elazığ, Türkiye’nin tapusudur” sözünün kendilerini gururlandırdığını söyledi.

ŞERİFOĞULLARI: BAŞBAKANIMIZIN ELAZIĞSPOR’UN SAHİBİ BENİM, DEMESİ BİZİ BİR KEZ DAHA SEVİNDİRMİŞTİR”

Şerifoğulları yaptığı açıklamada, “Sayın Başbakanımız Elazığ ziyaretinden çok memnun ayrıldı. Güzel bir kalabalığa hitap etti. Elazığ’la, yatırımlarla alakalı müjdeler verdi. Çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Özellikle Başbakanımızın hem miting meydanında hem de özelde bize söylediği Elazığ, Türkiye’nin tapusudur. Elazığ Türkiye’nin teminatıdır, sözü bizleri hakikaten gururlandırmıştır. Bu sadece miting meydanında siyaseten söylenmiş Bir söz değildir. Valilikte, özelde bizlere bu sözün altını doldurarak Elazığ, Türkiye’nin teminatıdır sözü bizleri gururlandırmıştır. Bu Elazığ’a dışarıdan bakış açısının nasıl olduğunun açık bir göstergesidir. Elazığ hakikaten Türkiye’mizde milliyetçi, muhafazakar bir şehir olması hasebiyle Türkiye’nin göz bebeği olan illerinden bir tanesidir. Başbakanımızın Elazığspor’la alakalı değerlendirmesi de önemlidir” diye konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: BAŞBAKAN ELAZIĞSPOR’UN SAHİBİ BENİM DİYEREK BİZLREİ SEVİNDİRMİŞTİR

Şerifoğulları, “Elazığspor’un yolunu, stadyumun, tesislerin yolunu bilmeyen siyasi ekibin Elazığspor’a Destek Yürüyüşü adı altında en ön sıralarda yer alması bizleri hakikaten üzmüştür. Bunların Elazığspor’a vereceği hiçbir şey yoktur. Ben şahsım olarak, AK Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı olarak, spor camiasından biri olarak bu destek yürüyüşüne katılan ve provoke amaçlı partimize, SKM’ye saldıran insanları kınıyoruz. Bunlar kesinlikle Elazığspor taraftarı değildir. Bunlar provoke edilmiş birkaç insandır. Bunların provoke ayağını da çok iyi biliyoruz. Başbakanımız dün miting meydanında da Elazığspor’un başkanı benim. Elazığspor’un sahibi benim, diyerek bunu vurgulaması bizi bir kez daha sevindirmiştir” diye konuştu.