Seçime 22 gün kala AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ seçim çalışmalarını devam ettirdi.

AK PARTİ 2. SIRA ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI SERMİN BALIK

AK Parti 2. Sıra Elazığ Milletvekili Adayı Sermin Balık, seçim ziyaretleri kapsamında Kovancılar İlçesini gezdi.

Kovancılar İlçesi’nde partilileriyle buluşan Balık, AK Parti’nin her seçimin zorlu olduğunu fakat bu seçimin daha da zor olduğunu söyledi.

BALIK: TÜRKİYE’NİN SAVUNUCUSU, KALESİ AK PARTİ’DİR VE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR

Balık yaptığı konuşmada, “Ben sizlere çok kıymetli ak ailem diyeceğim. Gönlü ak, yüreği ak ve bu sevda için yüreği çarpan kardeşlerim. Bu dava çok kıymetli, bu seçim çok önemli. Çok özel bir seçim. AK Partinin her seçimi zorludur. Her seçimin sonucu çok önemlidir. Ama bizim 17 yıl içinde geçirdiğimiz en kritik, dünya ülkelerinin en çok müdahil olduğu, en çok oyunların oynandığı ama en çok duayı da aldığımız seçim bu seçim. Sayın Cumhurbaşkanımız diyor ya “Ya olacağız ya öleceğiz.” Bu seçim tam ya olacağız ya öleceğiz seçimi. Çok çalışmamız gereken bir seçim. Başkanlarımın dediği gibi büyük çoğunluğu almamız gereken bir seçim. Bu aslında İslam dünyasının, mazlumların ve masumların seçimi. Nerede bir ezilmiş nerede bir mazlum nerede bir masum varsa bugün Türkiye onun yanındadır. Türkiye’nin onun yanında devam etmesini istiyorsak, özellikle İslam dünyasının ayakta durmasını istiyorsak İslam’ın son kalesi hepimiz biliyoruz ki Türkiye’dir. Türkiye’nin savunucusu, kalesi de AK Parti’dir ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bir sistem değişikliği yaşayacağız. Bununla birlikte başkanlık sistemine geçeceğiz. Bu seçimle birlikte taşlat tam oturacak, yerini bulacak. Bütün dünya ülkelerinin bu seçimi müdahil olmasının en büyük sebebi budur”  dedi.

AK PARTİ ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

AK Parti Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ seçim ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Demirbağ, iftar sonrası Kırklar Mahallesi’ne gitti, vatandaşlarla hasbihâl etti.

DEMİRBAĞ: GEZDİĞİMİZ MAHALLELER BİZE 5-0’I İŞARET EDİYOR

Ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Demirbağ, “İl teşkilatımızın aldığı karar ile birlikte milletvekili adayı arkadaşlarımızla beraber her gün gündüzleri esnaf ziyaretleri yapıyoruz, belli bölgelerde. Akşamları her birimiz bir mahallede teravih namazı kılıp kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Bizim kalemiz oy depomuz kırklar mahallesi. Hepsine candan teşekkür ediyorum. Bu gezdiğimiz mahalleler bize 5-0’ı işaret ediyor. Buy sonuca hemşerilerimizin büyük desteği ile ulaşacağız” ifadelerini kullandı.