MHP Elazığ Milletvekili Adayları seçime 22 gün kala seçim çalışmalarına devam etti.

MHP ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OĞUZHAN DEMİR

MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Oğuzhan Demir, seçim çalışmaları kapsamında Karayolları Bölge Müdürlüğü ve DSİ’yi ziyaret etti.

DEMİR: MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ELAZIĞ’DA VEKİL SAYISINI ARTTIRACAK

Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir, “2 kurumda da hem müdürlerimizle, hem personelimizle, hem çalışanımızla selamlaşma, görüş alışverişinde bulunma, Cumhur İttifakıyla ilgili bilgilendirme yapabilme imkanına sahip olduk. Hepsine teşekkür ederiz, gerçekten Cumhur İttifakını sahiplenmişler, Milliyetçi Hareket Partisini sahiplenmişler, muazzam bir teveccüh halinde inşallah seçimlerden de büyük bir başarıyla çıkılacak Elazığ Cumhur İttifakını Türkiye’de en iyi şekilde temsil eden ilk 5 içerisine girecek. Milliyetçi Hareket Partisi ’de bu süreçte vekil sayısını arttırarak Elazığ’da da temsil hakkını elde edecek inşallah. Tabi gittiğimiz her kurumda, her yerde hem işçi arkadaşlarımızla, hem memur arkadaşlarımızla, hem yönetici arkadaşlarımızla Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesini istişare etme ve bilgilendirme imkanına sahip olduk. Gerçekten çok güzel karşıladılar. Kendilerine teşekkür ederiz. Hem desteklerinden hem de güler yüzlerinden dolayı” ifadelerini kullandı.

MHP ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ORHAN ÖZBEY

MHP Elazığ 3. Sıra milletvekili adayı Orhan Özbey’de Fırat Üniversitesi ziyaretiyle seçim çalışmalarına devam etti.

ÖZBEY: ULAŞMADIĞIMIZ İNSAN KALMAYACAK

Milletvekili adayı Orhan Özbey, “Aynı ortamda çalışmaktan, birlikte olmaktan, bir daha gurur duydum. Allah eksikliklerini vermesin. Üniversitedeki gezimiz devam edecek. Üniversitede ulaşamadığımız insan kalmayacak inşallah grev yaptığım üniversitede. Bugün seçim çalışmalarımız kapsamında Pazar yerini dolaşacağız. Akşam da Kültür Mahallesinde bir programımız olacak. Vatandaşlar bize yoğun bir şekilde teveccüh göstermekte. Bizleri görmek istiyor. Bizde gücümüz yettiği oranda, Allah’ın bize verdiği güç oranında sıkılmadık el bırakmayacağız. Ulaşamadığımız, dokunmadığımız inşallah insan kalmayacak” şeklinde konuştu.

MHP ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SAMİ SELEN

MHP Elazığ 5. Sıra milletvekili adayı Sami Selen’de çalışmalarına TEİAŞ ve bazı okulları ziyareti ile devam etti.

SELEN: KENDİLERİNE ZİYARETTE BULUNACAĞIZ

Milletvekili adayı Sami Selen, “Bu personelin günlük yaşantılarında, çalışma hayatlarında, ekonomik ve sosyal olarak ne gibi sıkıntılara, ne gibi bir problemlerinin de olduğunu da bizzat duymaktayız. Kendilerine ziyarette bulunacağız” dedi.