Seçime 24 gün kala AK Parti Milletvekili adayları da çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

AK PARTİ ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI METİN BULUT

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Metin Bulut, Mimar Faruk Caddesi’ni arşınladı.

BULUT: YENİ YAPILACAK OLAN HASTANENİN DE ETRAFINDA BİR EKOSİSTEM OLUŞACAK

Mimar Faruk Caddesi’ni gezen Milletvekili Adayı Metin Bulut, şehir hastanesinin hizmete açılmasıyla birlikte merkezdeki hastanelerin kapatılacağı ile ilgili bilgi kirliliği oluşturulduğunu ifade etti. Bulut, öte yandan şehir hastanesinin açılış tarihinin de öne çekildiğini ve 23 Temmuzda açılış yapacaklarını söyleyerek “ Hastanenin kalkması ile birlikte orada boş alanlar olmayacak. Yine sağlık hizmeti veren yapılar devam edecek. Belki bu kadar yoğunluk olmayacak ama sirkülasyon olamayacak ama bir nitelik artışı da olabilecek. Şimdi gazi caddesinin altında yatan temel sebep hastane olması mı değildir. Hastane ile ilgisi yok. Belki şuana kadar sürüme dayalı iş yapan bir bölge belki artık lükse göre iş yapan bir bölge haline dönüşecek. Hastane caddesi ile alakalı konuşuyorum. Yeni yapılacak olan hastanenin de etrafında bir ekosistem oluşacak. Yeni işletmeler açılacak yeni açılacak olan bölge hastanesi kesinlik ile ekonomik açıdan hizmet açısında da zaten katkı sağlayacak” diye kaydetti.

AK PARTİ ELAZIĞ 2.SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SERMİN BALIK

AK Parti Elazığ 2.Sıra Milletvekili Adayı Sermin Balık da, Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi’nde bayanlarla buluştu..

BALIK: ŞU ANDA TÜM İSLAM ALEMİNİN TEK DAYANAĞI TEK KURTARICISI TÜRKİYE’DİR

Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi’nde bayanlarla buluşan ikinci sıra adayı Sermin Balık da, “Bu seçim şer ittifaklarıyla hayrın çatıştığı bir seçim olacak. Gazze’de insanlar zulüm altındalar, Suriye’de kendi vatandaşlarını öldüren kendi Müslümanlarını öldüren bir grup var. Şu anda tüm İslam aleminin tek dayanağı tek kurtarıcısı Türkiye’dir. Her seçim zordur, ama ben 17 yıldır bu işin içindeyim. 17 yıldır AK Parti teşkilatlarının her kademesinde yer aldım. Şu ana kadar geçirdiğim en zor seçim bu. Sonucunun İslam tarihini, İslam coğrafyasını etkileyecek tek seçim bu. İslam’ın tek nefesi Türkiye’dir. Türkiye düşerse İslam düşer. Bakın ben şu an başörtüsü ile milletvekili oluyorsam siz bugün başörtüsü ile oturabiliyorsanız bunun tek güvencesi AK Parti’dir. Tek güvendiğimiz AK Parti’dir ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır ”ifadelerinde bulundu.

Balık ayrıca, Belediye Çarşısı ve Saray Camisi esnafını ziyaret etti.

AK PARTİ ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ TOLGA AĞAR

AK Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar’da Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Ardından da Mahallelerde sürdürülen İftar programlarına vatandaşlarla buluştu, hasbihal etti.

AK PARTİ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ, seçim ziyaretleri kapsamında Kızılay Mahallesi sakinleriyle buluştu, sohbet etti, onları dinledi.

DEMİRBAĞ: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Demirbağ ziyaretleri sonunda yaptığı değerlendirmede, Mahallenin sıkıntılarını giderilmesi için gerekli adımların atılacağını söyleyerek “  Belediye başkanımız ve ilgili arkadaşlarım ile görüştük. İnşallah kısa vadede yapılabilecek işler konusunda gerekli adım atılacak. Uzun vadede inşallah Allah yardım eder hemşerilerimiz bizi vekâlete laik görürse seçildikten sonra arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalara devam edeceğiz. Özellik ile bende takipçisi olacağım. Mahallerimiz derhal yapılması gerekenleri konusunda üzerimize düşeni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Demirbağ ziyaretlerini sabahta sürdürdü, Mevlana Caddesi ve Yaşar Doğu Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

AK PARTİ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

AK Parti’nden beşinci sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Şahin Şerifoğulları da, Elazığ’da yayın yapan yazılı basını ziyaret etti, ardından da İstasyon Caddesi’nde esnaflarla buluştu.

ŞERİFOĞULLARI: AK PARTİ ŞU AŞAMADA ŞAHLANIŞ DESTANI YAZMA İLE ALAKALI BİR HEDEF BELİRLEMİŞTİR

Seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Şerifoğulları, “AK Parti 2002 yılından itibaren bir diriliş destanı yazmış ve şu aşamada da şahlanış destanı yazma ile alakalı bir hedef belirlemiştir. AK Partinin her dönem hedefi olmuştur. Her dönem kendini yeniden yapılandırması ile alakalı, Türkiye’yi büyütmesi ile alakalı hedefler koymuştur. Şu anki hedefi 2023, daha sonra 2053 ve 2071 hedefi noktasında Türkiye’yi dünyada en iyi yere getirme adına AK Parti hedeflerini belirlemiştir. Bizde Elazığ’da bu noktada çalışmalarımızı yapmaktayız. Bütün teşkilatlarımızla birlikte sahadayız. İl teşkilatımız, ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla sahada bunun mücadelesini veriyoruz. İnşallah 5-0 yaparak ilimizi mecliste en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bunu her zaman vurguluyoruz, güçlü hükümet, güçlü meclis, güçlü Türkiye, güçlü Elazığ diyerek Türkiye’nin yapılandırılmasında, Elâzığ’ın kalkınmasına söz sahibi olacağız. Bugün gezimizde İstasyon Caddesindeki esnaflarımızla birlikte olduk. Kendilerine AK Partimizi anlattık, ilimize yapılacakları anlattık, kendilerini dertlerini dinledik ”dedi.