24 Haziran seçimlerine az bir süre kala çalışmalarını hızlı şekilde sürdüren MHP Elazığ Milletvekili adayları Oğuzhan Demir, Fahir Şaşmaz, Prof. Dr. Orhan Özbey, Mesut Aksan ile Sami Selen ve İl Başkanı Semih Işıkver ile birlikte Abdullahpaşa ve Rüstem Paşa Mahallelerinde vatandaşlar düzenlenen mitingde buluştu.

Abdullahpaşa Mahallesi’nde düzenlenen miting alanında vatandaşları selamlayan milletvekili adayları coşkuyla karşılandı.

MHP ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI FAHİR ŞAŞMAZ

ŞAŞMAZ: ELAZIĞ ÖZÜNE DÖNECEKTİR

MHP Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Fahir Şaşmaz, “Allah’ın izniyle bu seçimde bütün Elazığ görecek ki tarihinde görülmedik bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi’ne Elazığlılar oy verecek. Ve Elazığ özüne dönecektir” ifadelerini kullandı.

MHP ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SAMİ SELEN

SELEN: 24 HAZİRAN’DAN SONRA HAİNLER SİNECEK

MHP Elazığ 5. Sıra milletvekili adayı Sami Selen’de, “Türkiye’de 24 Haziran’dan sonra hainler sinecek, düşmanlar felç geçirecektir” şeklinde konuştu.

RÜSTEMPAŞA MİTİNGİ

MHP Elazığ milletvekilleri daha sonra Rüstempaşa Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katıldılar.

IŞIKVER: PIRIL PIRIL MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZ VAR

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Türkiye’nin ileri doğru bu yürüyüşünde bu devletin ileri doğru yapacağı şu hamlede Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte pırıl pırıl aslan gibi ter temiz Milletvekili adaylarımızla birlikte teşkilat başkanı olduğum il yönetim kurulu adına soruyorum bu soruyu; bizimle sonuna kadar her türlü bedeli ödemeye, sonuna kadar sandıkları korumaya, sonuna kadar komşumuza, aile efradınıza, akrabalarınıza sahip çıkmaya, sonuna kadar bu mücadelenin bir parçası olmaya var mısınız?” dedi.

MHP ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OĞUZHAN DEMİR

DEMİR: RÜSTEMPAŞA MAHALLESİ, MİLLİYETAÇİ HAREKET PARTİSİ’NİN KALESİ DENİLEBİLECEK BİR MAHALLEDİR

Rüstempaşa Mahallesine seslenen MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Oğuzhan Demir’de, “Buraya geldiğimiz zaman çocuktuk, 6 yaşlarındaydık. Daha ilk okula ilk defa başladığım zaman Rüstempaşa neresi diye sordular. Kahraman Alpay Tunga’nın soyundan, Saka Türklerinden gelen birbirinden kıymetli, birbirinden kıymetli aslan parçaları. Zalime çekilmiş kirman kılıcı gibi birbirinden kıymetli insanlar buradaki her arkadaşımızın da yiğitliğe, mertliğe muhakkak ki merakı vardır, hepsi de birbirinden yiğittir, birbirinden merttir. Geçmişten günümüze de Milliyetçi, Ülkücü harekete bir çok hizmette bulunmuş, bir çok değer yetiştirmiş halen daha da o değere sahip Milliyetçai Hareket Partisi’nin bir kalesi denilebilecek bir mahalledir” diye konuştu.

MHP ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ORHAN ÖZBEY

ÖZBEY: RÜSTEMPAŞASPOR’U 3. LİG’E ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

MHP Elazığ 3. Sıra milletvekili adayı Prof.Dr. Orhan Özbey’de, “24 Haziran akşamı iktidar olarak Allah nasip ederse bua mahallenin takımı olan Rüstempaşa sporu MHP’nin desteğiyle, söz verip sözünde durmayanlar gibi değil! Milliyetçi Hareket Partisi’nin desteğiyle biz bunu hiçbir zaman söylemedik, büyük bir ihtimalle çok güçlü sponsorlarla Rüstempaşaspor’u 3. Lig’e çıkarmak için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” diye kaydetti.

MHP ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI MESUT AKSAN

MHP Elazığ 4. Sıra milletvekili adayı Mesut Aksan ise, “Bu vatan o al Bayrağı balkonuna asan, bu Vatan 15 Temmuz akşamında Genel Merkezine dönüp, Genel Merkezin bütün ışıklarını yakıp son nefes, son nefes son nefere kadar direnen Devlet Bahçeli, Başbuğ Alpaslan Türkeş ve ülkücüler bu Vatan Türkiye sevdalılarınındır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan MHP Elazığ milletvekili adayları,seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Emniyet Müdürlüğü personeli ve Organize Sanayi bölgesinde bulunan işletmeleri ziyaret ettiler.