AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları çalışmalarına devam ediyor.

AK PARTİ ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI METİN BULUT

AK Parti Elazığ Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili Adayı Metin Bulut’un programında Elazığ’da yürütülen projeler vardı. Bulut, Harput’ta yapılacak olan Uluslararası Diyanet Külliyesi ve İpekyolu Çocuk ve Gençlik Merkezi vardı.

BULUT: BİTİNCE BÖLGENİN EN BÜYÜK KÜLLİYELERİNDEN BİR TANESİ OLACAK

Milletvekili Adayı Metin Bulut, “Bir yandan adaylık devam ederken, bir yandan da vekillik devam ediyor. Adaylıkla alakalı yapmış olduğumuz kısımlar vekaleten yapmış olduğumuz kısımlar. Bir yandan seçim çalışmalarına gidiyoruz, bir yandan da takip ettiğimiz, devam eden projelerle alakalı onların nasıl gittiğiyle alakalı bilgi alıyoruz. Dün Uluova’da idik, bugün de Harput’tayız. Ben Sayın Genel Sekreterime ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çok uzun çalıştık bu proje üzerine. İstanbul’dan Mimarlar geldi, üzerinde çok fikir alış verişinde bulunduk. İndirdik, kaldırdık, beğenmediğimiz yerler oldu, mimarisini değiştirdik. Harput’a yakışır bir mimari olsun istedik. Yapmışken en güzeli olsun, en ideali olsun, bununla alakalı çok emek harcadılar. Sağ olsunlar işlerin hızlandırılmasıyla alakalı önemli adımlarda atıldı. Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz. Bazen de insiyatif aldılar. İşte projesini önceden yaptırdılar. Şu anda uygulama projesi bitmek üzere. Bitince bölgenin en büyük külliyelerinden bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

BULUT: BU YILSONUNDA KENDİNİ GÖSTERİR HALE GELECEKTİR

İpekyolu Çocuk ve Gençlik Merkezi’nin çalışmalarını da yerinde inceleyen Bulut, “Gördüğünüz gibi kaba inşaatı bitmek üzere. Burada şu anda yatakhaneler, o konaklama yerlerinin hepsi bitti. Binayı bitirdik, şu anda da atölyeler dediğimiz o gençlerin özellikle eğitim alabileceği kısımla alakalı kakasın büyük bir kısmı bitti. Bu yıl sonunda öyle tahmin ediyorum ki kendini gösterir hale gelecektir” şeklinde konuştu.

AK PARTİ ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SERMİN BALIK

AK Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Sermin Balık ise, Elazığ Güzel Sanatlar Lisesi, Ticaret ve Meslek Lisesi, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Fırat Üniversitesi Hastanesini ziyaret etti, çalışanlarla hasbihal etti.

BALIK: YAPTIK, DAHA İYİLERİNİ YAPACAĞIZ

Ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Balık, “Şehir Hastanemiz açıldıktan sonra ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yine ek binalarla, yeni desteklerle, yeni cihaz ve doktor desteğiyle bir burayı çok daha iyi bir hale getireceğiz. Ve gerçekten ruh ve sinir hastalıkları hastanemizde bölgenin tamamına hizmet verdiği gibi bundan sonra da şartları daha iyi hizmet edecek. Evet biz eğitimde ve sağlıkta gerçek anlamda bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdik. Çok daha iyisini yapabilecek güçteyiz. Ekonomik olarak çok daha iyilerini planlamaktayız. Yine dediğimiz gibi yaptık, daha iyilerini yapacağız. Yaparsa AK Parti yapar diyoruz. Ama bunun için öncelikle 24 Haziran sonrasında sürekliliğe ve istikrara ihtiyacımız var. Meclis çoğunluğunun sağlandığı iktidarın güçlü olduğu, hükümetin güçlü olduğu ve iyi hizmet edebildiği bir hükümete ihtiyacımız var, bir meclise ihtiyacımız var. İnşallah 24 Haziran’dan sonra milletimiz bizden hizmet beklemekte tekrar. Ondan sonra 5 yıl daha biz istikrarlı bir şekilde millete hizmet edeceğiz, ekonomimizin çok daha güçlendiği, dünyanın büyüyen 16. Ekonomisi değil, ilk 10’larda olduğumuz, sağlık sistemimizin dünyada parmakla gösterilecek, eğitim sistemimizin örnek alınacak bir hale gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah 24 Haziran’dan sonra Türkiye için her şey çok daha iyi olacak. Çünkü her şey Türkiye için, her şey Elazığ’ımız, her şey kıymetli insanlarımız için” dedi.

AK PARTİ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ TOLGA AĞAR

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Tolga Ağar’ın da seçim gezilerine MASSAD’ın düzenlediği kahvaltı programı ile başladı. Üyelerle bir araya gelen Ağar, Sivil toplum kuruluşlarının siyasetin vazgeçilmez değeri olduğunu söyledi.

Ağar’ın bir durağı da Elazığ Folklor Turizm Derneği oldu. Burada dernek üyeleriyle buluşan Ağar, “İnşallah vekil olursak bir şehrin en önemli kişiliği kendi kültürel varlığıdır. Biz bunu Harput olarak sürekli dile getiriyorduk. Ama folklörümüz ve kendi musikimize de sahip çıkmamız gerektiğini bu akşam tekrar hatırladık. İleriye götürmek gibi bir şey söz konusu olamaz. Geçmişimizdeki tarihe sahip çıkalım. Bu bize yeter. Ben buradan bunun sözünü veriyorum” diye konuştu.  

AK PARTİ ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

Ulukent, Çatalçeşme, Sanayi ve Fevzi Çakmak Mahalleleri ve Sebze hali ile Galericiler sitesini seçim gezileri programına alan AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları yaptığı değerlendirmede, sınır ötesi operasyonlarını eleştiren muhalefete yüklendi.

ŞERİFOĞULLARI: HALKIMIZ 5-0’I DİLLENDİRMEYE BAŞLADI

Şahin Şerifoğulları, “Zeytin Dalı Operasyonuyla sınırlarımızda kurulmak istenen terör devletine izin vermedik. Allah’ın izniyle bundan sonraki süreçte de izin vermeyeceğiz. Bütün dünyanın ıptayla bakmış olduğu kahraman Türk ordumuz Mümbiç operasyonuyla birlikte bir kez daha destan yazmaya başladı. AK Parti iktidarıyla birlikte her alanda gelişen, büyüyen ülkemiz savunma sanayinde de İHA’larla, SİHA’larla, yerli tanklarla, ATAK helikopterimizle birlikte savunma sanayinde destan yazmaya başladık. Tabi biz bunları yaparken AK Parti iktidarı olarak karşı tarafta muhalefet partileri ısrarla Fırat Kalkanı’nı, ısrarla Zeytin Dalı operasyonunu ve bugün de Mümbiç operasyonlarını eleştiriyorlar. Bunların yapılmaması gerektiğini söylüyorlar. Bunlar söyledikçe tabi ülkemiz büyümeye devam edecek gelişmeye devam edecek. Bu tür operasyonları yapmaya devam edecek. Türkiye’nin gücünü bütün dünyaya gösterecek. Ve buna karşı çıkanlarda 24 Haziran’da Allah’ın izniyle gerekli dersi alacaklar diye düşünüyoruz. Bugüne kadar hep 5-0 diyen bizlerdik, adaylarımızdı. Ama artık son 2,3 gündür diyoruz ki ciddi manada halkımız 5-0’ı dillendirmeye başladı. Allah’ın izniyle de 24 Haziran’da teveccüh göstererek partimize, şahsımıza, arkadaşlarımıza 5-0 yaparak bizleri Ankara’ya gönderecek. Ve ilimize iyi bir şekilde hizmet yapmamız için bizlerden tekrar dönüşler bekleyecektir” şeklinde konuştu.