Seçime 4 Gün Kala MHP Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

MHP Elazığ Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarını bazı kamu kurum, sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.

Seçime 4 Gün Kala MHP Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

24 Haziran’da yapılacak seçimler için sayılı günler kala, MHP Elazığ milletvekili adayları, çalışmalarını bazı kurum, sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla sürdürerek; hem partilerine hem de cumhur ittifakına destek istedi.

MHP ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OĞUZHAN DEMİR

MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Oğuzhan Demir, Hazar Vergi Dairesinde görevli personel ve Bosna Hersek Bulvarı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Demir, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

 MHP ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI FAHİR ŞAŞMAZ

MHP Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Fahir Şaşmaz’da seçim çalışmalarını Elazığ Belediyesi Makine İkmal birimi, Çimento fabrikası ve Selçuk Ecza Deposu personeli  ile bir araya gelerek geçirdi.

ŞAŞMAZ: HALKTAN KOPUK BİR SİYASET ANLAYIŞI OLMAYACAK

Ziyaretleri sonrasında konuşan MHP Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Fahir Şaşmaz, “Milletvekillerimizle alakalı ulaşamadıkları, onlarla ilgili sorunlarına, taleplerin iletilemediği, arandığında ulaşılamadığı ve bulunamadığı. Hep aynı yerde. Maalesef her tarafta aynı sorunlar var. Bizim özellikle seçildiğimiz zaman Elazığ’da, Türkiye’de halktan, siyasetin kopuk olmaması gerektiğini biliyoruz. Siyaset halka rağmen yapılmamalı. Halktan kopuk bir siyaset anlayışının hiçbir yerde kabul görmeyeceğini biliyoruz. Biz eğer Allah nasip eder, seçilirsek vatandaş günleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

MHP ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ORHAN ÖZBEY

MHP Elazığ 3. Sıra milletvekili adayı Prof.Dr. Orhan Özbey’de çalışmalarına Ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ile nüfus müdürlüğü ziyaretleri ile devam etti.

ÖZBEY: MHP ELAZIĞ’DA SÜRPRİZ SONUÇLAR ALACAK

Ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Prof.Dr. Orhan Özbey, “Bizlere oldukça yakın ilgi ve alaka gösterdiler. Sağ olsunlar. Bu seçim döneminde MHP’ye büyük bir teveccüh göstereceklerini beyan ettiler. Bunlarda bizi çok mutlu etti, bize büyük bir moral verdi. Seçime az kaldığı için çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Hiç durmadan hızlı bir şekilde şimdi birazdan üniversiteyi ziyaret edeceğiz. Gitmediğimiz bölümler var. Akşam da şehir merkezinde insanların yoğun olarak gezdiğia, dolaştığı, oturduğu yerlere ulaşarak seçmenlere, vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışacaklar. Vatandaşların büyük bir teveccühü, MHP’ye bakış açıları özellikle Devlet Bey’e, Liderimize büyük bir teveccüh göstermeleri bu seçimde MHP’nin Elazığ’da sürpriz sonuçlar alabileceği kanaati bizde uyandı” ifadelerini kullandı.

MHP ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI MESUT AKSAN

MHP Elazığ 4. Sıra milletvekili adayı Mesut Aksan’da çalışmalarına Elazığ Şoförler Cemiyeti Başkanı Şevket Toraman ile bir araya gelerek sürdürdü.

AKSAN: GENEL BAŞKANIMIZ, ŞOFÖRLER İÇİN ÇOK GÜZEL BİR VAAD ORTAYA KOYDU

MHP Elazığ 4. Sıra milletvekili adayı Mesut Aksan, “Şu an ulaşım yapan şoförlerimizin en önemli kendisini etkileyen bu hususun yakıt olduğunu kabul ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Genel Başkanımızın seçim beyannamesinde şoför esnafımızla ilgili çok güzel bir vaadi ortaya koydu. Yolcu ve yük taşımacılığı yapan bütün şoförlerimiz için, bunlar tabi kayıt altında olacaktır. Ona bağlı olarak onların yakıt kullanımında vergi alınmaması hususunu ve bu noktada taahhüt etmiştir. Ve bu noktada eğer kolaylık şoför esnafımıza sunulursa yolcu ve yükc taşımacılığı yapan şoför esnafına böyle bir duruma ister istemez maliyetler düşeceği için bunların önemli ölçüde daha rahata kavuşacaklarının inancındayız” dedi.

MHP PALU DER ZİYARET

Öte yandan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Milletvekili adayları Oğuzhan Demir, Fahir Şaşmaz, Mesut Aksan Palu Der’i ziyaret ederek başkan ve üyeleri ile bir araya geldi.

IŞIKVER: CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK İSTEMEYE GELDİK

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Binlerce yıllık bir kültüre sahip onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış ve interlant itibariyle de Elazığ’ın en güçlü ilçesi olan Palu’nun temsili noktasında çok önemli bir yer tutan Palu Kültür ve Dayanışma Derneğ’nin başkanlarına ben çok çok teşekkür ediyorum. Elazığ’aın siyasi, ekonomik, kültürel anlamda sıkıştığı her noktada inisiyatif alan ağabeylerime, Türkiye’nin geçmiş olduğu her kritik dönemeçte haktan yana tavır alan, taraf tutan ağabeylerime ben sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Buraya Cumhur İttifakına destek istemeye geldik. Her gittiğimiz yerde olduğu gibi Palu Kültür ve Dayanışma derneğinde de bunu alenen beyan ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhur Başkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim stratejisi birlik ve beraberlik üzerine tesis edilmiş, Türkiye’nin bundan sonraki asırlara daha güçlü, daha vizyon sahibi, daha ciddi bir gücü yöneten bir yapıda girmesi için Cumhur İttifakını desteklediğimizi beyan ediyorum. Buradan Cumhur İttifakına oy istemek üzere ağabeylerimin yanına geldim. Kendileri de bizi sağ olsunlar çok güzel karşıladılar. İnşallah bizde onlara layık oluruz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137