Seçimde sayılı günler kala, AK parti Elazığ Milletvekili adayları da seçime kalan sayılı günleri değerlendiriyor.

AK PARTİ ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI METİN BULUT

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili ve Milletvekili Adayı Metin Bulut’un durağı ise büyük bir merakla beklenen Uluova Sulama Projenin yürütüldüğü alan oldu.

BULUT: HEDEFLENEN SÜREDEN ERKEN BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ

Uluova Sulama Projesinde gelinen son aşama ile ilgili DSİ yetkililerinden bilgiler alan Bulut, “Bu Elazığ’ın gelmiş, geçmiş en büyük yatırımlarından bir tanesi olacak. İlk etapla alakalı çalışmalar başladı. Toplam 23 Bin hektarlık alan sulanacak. Ama ilk etapta 14 bin ile 16 bin hektarlık alanın sulamasıyla alakalı ihale işlemi tamamlandı. Bunun toplam proje berdeli 283 milyon civarında öyle biliyorum. İnşallah bu bittiğinde hemen hemen o bütün 23 bin hektarlık alanın çok önemli bir kısmı 15 bin, 16 bine kadar varacak bir alan sulanmış olacak. Çok özel üretilmiş, özellikle Uluova sulama projesiyle alakalı özel imal edilmiş boruları indirdik sahaya. CHTP borular. Bunların döşenmesi de çok yakın zamanda başlayacak. Şu anda başlamak isterdik ama malumunuz arpa ve buğday sezonu. Şu anda vatandaşımızın bunları ekmesini, toplamasını, hasılatını almasını bekliyoruz. Hasılat başladıktan sonra inşallah hızlı bir şekilde planlanacak. Çok hızlı bitirmek istiyoruz. 2020 yılına hedef konulmuş ama biz daha önceye çekmek istiyoruz. Daha önceye çekerken de demin yetkili arkadaşlarımız izah etti; bir projeyi hayata geçirmek için komple bitirip ondan sonra başlamak istemiyoruz. Pey der pey döşediğimiz kısımla birlikte hemen o ilgili geçtiği alana da su vermeyle de alakalı bir takım çalışmalarımız olacak. Çok spekülasyon yapılıyor. Bölge hastanesiyle alakalı da spekülasyon yapılmıştı. İşte efendim yapılacak, yapılmayacak, olacak, olmayacak. Ben Doğukent bölgesinde yaşıyorum, biliyorum Doğukent bölgesinde biz bölge hastanesinin temelini atmıştık, epeyi yükselmişti ama halen bölge hastanesi Bingöl’ kaydırıldı, Diyarbakır’a kaydırıldı şeklinde ifadeler kullanılıyordu” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ TOLGA AĞAR

Seçim ziyaretleri öncesi Elazığ’ın ağabeyi sanatçı Bünyamin Eroğlu’nun oğlu Fatih Eroğlu’nu ziyaret ederek, aylardır hastanede tedavisi devam eden Eroğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgiler aldı.

Ağar geçmiş olsun ziyaretinin ardından seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Yeni Mahalle de esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaflarla buluşan Ağar esnafların sorunlarını dinledi, destek istedi.

AK PARTİ ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları, Abdullahpaşa, Olgunlar-Sürsürü ve Doğukent Minibüs duraklarındaki minibüs şoförleriyle buluştu.

ŞERİFOĞULLARI: HALKIMIZ BİZE DESTEKLERİNİ SUNACAKTIR

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Şahin Şerifoğulları, “Bir tarafta Cumhur İttifakı milletin derdiyle dertlenen, milletin sorunlarıyla ilgilenen, milletle omuz omuza siyaset yapan Cumhur İttifakı, diğer tarafta da sadece Cumhurbaşkanımızı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karşısına alan bir Millet İttifakı var. Tabi söylemleri sadece kin, nefret ve düşmanlıktan oluşan Millet İttifakına Allah’ın izniyle 24 Haziran seçimlerinde milletimiz vize vermeyecektir. Onları sandığa gömecektir. Allah’ın izniyle 24 Haziran’daki seçimlerde halkımızın bize göstermiş olduğu ilgii teveccüh sandığa da yansıyacaktır. Sandığa yansıması neticesinde de ilimizi 5-0 mecliste temsil etme yetkisine sahip olacağız. Halkımız tabi Cumhur İttifakıyla, Millet İttifakı’nın neler yaptığını çok iyi görüyor. Bir tarafta bildiğiniz gibi milletin derdiyle dertlenen bir ittifak var. Yapmakla, sürekli ülkeyi büyütmekle, sürekli önüne hedefler koyan bir ittifak var. Diğer tarafta da sadece kin, nefret, düşman, aynı zamanda yıkmakla tehdit etmekle, işten atmakla, apolet sökmekle uğraşan bir ittifak var. Bunun kararını en iyi şekilde milletimiz verecek 24 Haziran’da sandığa bu teveccüh yansıyacak. İnşallah hem Türkiye’de hem ilimizde güçlü bir şekilde hem Cumhurbaşkanımızı, hem de milletvekillerini seçerek güçlü hükümet, güçlü meclis, güçlü Türkiye ve güçlü Elazığ diyerek bizlere desteklerini sunacaktır” diye konuştu.