Seçime 5 Gün Kala İYİ Parti Elazığ Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

İYİ Parti Milletvekili Adayları Yavuz Temizer ve Kerim Eflatun, kamu kurumlarını gezdi, çalışanlarla bir araya gelip, iyi parti için destek istedi.

Seçime 5 Gün Kala İYİ Parti Elazığ Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

İYİ Parti Milletvekili Adayları Yavuz Temizer ve Kerim Eflatun’un seçim ziyaretleri kamu kurumları ile başladı.

TEİAŞ, Veteriner Kontrol Enstitü Müdürlüğü ve GIDA kontrol Laboratuvar Müdürlüğünü ziyaret eden adaylar, çalışanlarla sohbet etti, destek istedi.

İYİ PARTİ ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI YAVUZ TEMİZER

TEMİZER: BİZ ADAM GİBİ MUHALEFETLİK YAPIYORUZ

İYİ Parti Birinci sıra Adayı Yavuz Temizer, “Millet artık kararını vermiş. Bu saatten sonra sadece neticeyi beklemek kalıyor. Milet netleşmiş, kafası netleşmiş, hizmet etmeyene oy vermeyeceğiz diyor. Ayrıyeten bir noktaya da geliyor. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dikkatini Elazığ’a çekme noktasında Cumhur İttifakını bu millet ikinin üzerinde çıkarmayacak. Görüntü o. Bu listeyi kimler götürdüyse Tayyip Bey’in önüne en iyi neticeyi bu listeyle alırız diye bu listeyi önüne koyduysa bence bu saatten sonra onların sıkı bir şekilde verecekleri cevabı düşünmesi gerekiyor. Çünkü vatandaş şunun farkında. Biz buradan yine 3,4 milletvekili gönderdiğimiz anda Ankara yine bu işi savsaklayacak iyi bir liste almışız ki iyi bir netice aldık noktasına gelecek. O yüzden AK Partili seçmende bunun net bir şekilde kararını vermiş. Cumhur İttifakı burada 2’yi geçemeyecek, görüntü o. Biz şu an muhalefetiz, adam gibi muhalefetlik yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI KERİM EFLATUN

EFLATUN: SEÇMENLER İYİ PARTİ’NİN ADAYLARINI ÇOK İYİ GÖRÜYORLAR

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kerim Eflatun, “Sesi kestirilen, konuşamayan, korkan, sindirilen bir kamu çalışanıyla karşı karşıyayız. Bu arkadaşlarımız bu seçimde bu suskunluklarını bozarak sandıkta gereken cevabı verecekler. Bunun başka da yolu yok. Netice itibariyle kamu çalışanları İYİ Parti’ye evet, mevcut iktidara da bu seçimde dur diyeceklerini söylüyorlar. Bu seçimin sonucunda İYİ Parti iktidara geliyor. Bunun hiç kimseye kuşkusu olmasın. İlimizdeki milletvekili profillerine baktığınızda İYİ Parti’nin milletvekillerinin adaylarını çok iyi görüyorlar. Bizlere sonsuz güvenerek destek veriyorlar. Elazığ’da hizmet etmeyen, daha önceden Milletvekilliği yapmış adaylara oy vermeyeceklerini söylüyorlar. Bunu sandıkta cevap vereceklerini ve sandıkta İYİ Parti’nin neticeye çıkacağı kaçırılmazdır” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137