24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı.

Bu kapsamda 27. Dönem Ak Parti Elazığ milletvekili Adayları da seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK PARTİ ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SERMİN BALIK

24 Haziran Seçimin önemine değinen Ak parti Elazığ milletvekili Adayı Sermin Balık hastane çalışanları, yatan hastalar esnafla bir araya geldi.

BALIK: SAĞLIK SİSTEMİNİN EN İYİ OLDUĞU ÜLKELERDEN BİRİYİZ

Ak Parti döneminde sağlık alanında büyük değişim ve dönüşüm yaşamışız diyen Balık, “Bugün seçim çalışmalarımıza hastanelerimizle başladık. Hem hastalarımızı, hem yeni doğan annelerimizi hem sağlıklı bebeklerimizi, bu arada hastalarımızın yüzlerindeki memnuniyeti gördük. Yeni doğan annelerimizle mutluluklarını, bebeklerinin sevincini yaşarken aynı zamanda hastalarımızın da sıkıntılarını dinledik. Ama şunu gördük ki AK Parti döneminde gerçekten biz sağlık alanında değişim ve dönüşüm yaratmışız. İnsanlardaki, hastalarımızdaki memnuniyet neredeyse 4 katına varmış. Hastalarımız hem hastanelerimizden, hem hastane personelimizden çok çok memnunlar. Bayram öncesi arife günü hastanede olmalarına rağmen bakımlarında, sağlıklarıyla ilgilenmesinde hiçbir problem yaşamamışlar ve gerçekten hasta memnuniyetinin neredeyse %100’e yakın olduğu hastalarımızı gördük. Elbette ki bu bizi çok memnun etti. Çünkü bizim AK Parti döneminde en büyük değişim ve dönüşümü hastanelerde ve sağlık kurumunda yaşadığımız bir gerçek. Belki de dünyada sağlık açısından, sağlık sistemi açısından en oturmuş, en iyi ülkelerden biriyiz. İnşallah yine şehir hastanemizle de biz sağlık da yeni bir ivme kazandırıp bölgeye bir sağlık kampüsü yaratacağız inşallah Elazığ’la” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

Ak Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ’da Şehit ilhanlar caddesi ve büyük Çarşı’da esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

DEMİRBAĞ: EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEYE ÇALIŞAN BİR AK PARTİ VAR

Demirbağ, “Hemşerilerimizin ziyaretimiz esnasındaki intibahı çoğunlukla cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye olacağı yönde. Zaten cumhurbaşkanımızın karşısında bir alternatifi de yok. Yıkım ekibi var ve bu yıkım ekibi karşısında ülkemize güzel yatırım yapan hedefi olan 2023’e emin adımlarla yürümeye çalışan bir AK Parti var. İnşallah milletimiz de hemşehrimizde destek olacaktır. Bütün hemşehrilerimize şimdiden iyi bayramlar diliyorum ”dedi..

27. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları’da Malatya Caddesi ve İzzetpaşa camisi civarındaki çay ocaklarını ziyaret etti.

ALPAY: SEÇİM GÜNÜNE KADAR DA BURADA OLACAĞIM

Öte yandan MSB Yardımcısı Şuay Alpay’da Şerifoğullarının seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek, “Çok değerli kardeşime bu özel yolda özel çabası için başarılar dileyip tebrik ediyorum. Çok önemli bir iş idrak edecek kardeşimiz. Cumhur ittifakının hem Türkiye’de hem de Elazığ’da ki ölçekte en iyi sonucu alması konusunda çok önemli bir yerde duruyor. Ben dün gece itibari ile Elazığ’a geldim ve seçim gününe kadar da burada olacağım. Sayın cumhurbaşkanımız zaman zaman ifade ediyor bu seçim çok kritik.  Bu asır içinde ülkenin yol ayrımına gelmesini, devletin güçlü bir devlet olarak yoluna devam etmesi noktasındaki bir karardır” ifadelerini kullandı.