Seçime 9 Gün Kala MHP Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

MHP Elazığ milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında, önce iftar programına katıldı, ardından belediye ve kader mahkumları derneğini ziyaret etti.

Seçime 9 Gün Kala MHP Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

MHP Elazığ milletvekili adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MHP Elazığ Milletvekili Adayları, Oğuzhan Demir, Fahir Şaşmaz, Orhan Özbey, Mesut Aksan ve Sami Selen ilk olarak Sivrice’de İftar programına katıldı.

Adayların bir diğer durağı ise Kader mahkumları derneği oldu.

MHP ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI MESUT AKSAN

AKSAN: TOPLUMUN ASLA ARZU ETMEYECEĞİ, DEVLETE YÖNELİK SUÇLAR BU KAPSAMIN DIŞINDADIR

MHP 4. sıra milletvekili adayı Mesut Aksan, “AF” konusuna değinerek, “Sayın genel başkanımızın ifade ettiği gibi kader mahkumlarını kapsayacak nitelikte, istemediği halde suç işlemiş olan insanların durumunu göz önüne alarak olası bu husus üzerinden devletimizin huzurunu bozmak isteyenlere karşı sadece kader mahkumlarını kapsayacak ve aile bütünlüğündeki bozulmayı ortadan kaldırmayı gündeme getirmiştir. Şuna inanıyoruz, sayın genel başkanımız bir konuyu gündeme getirmişse mutlaka bir bildiği vardır ve sayın genel başkanımız mutlaka netice alacağı ile ilgili kesin kanaatimiz söz konusudur. Kader mahkumları ile ilgili olarak önce milliyetçi hareket partisi ve iktidar partisi ile birlikte bu konu gündeme gelecek ve yasal düzenlemeler yapılacaktır. Şunun da altını çiziyoruz, toplumun asla arzu etmeyeceği, devlete yönelik suçlar bu kapsamın dışındadır ”dedi.

ELAZIĞ MHP İL BAŞKANI SEMİH IŞIKVER

IŞIKVER: HEPİMİZ BİRER KADER MAHKÛMUYUZ, HEPİMİZ BİRER KADER MAHKÛMU YAKINI ADAYIYIZ EN AZINDAN

MHP İl Başkanı Semih Işıkver ise konuşmasında, “Kader mahkûmu demek ne demek? Hepimiz birer kader mahkûmuyuz, hepimiz birer kader mahkûmu yakını adayıyız en azından. Ben engelliler için kullanılan bu sözü kader mahkûmlarına da aynı şekilde olduğunu düşünüyorum. Hepimizsin ailesinde birileri işlediği suçun bedelini özemişlerdir. Herkesin ailesinde istisnasız bir kader mahkûmu vardır. Kader mahkumu şöyle bir şeydir, sabah kalkarsınız kim suç işleyeceğini düşünerek yataktan kalkar ki kim bir hataya düşerim diye sokağa çıkar ki. Şimdi zindanlarda özgürlük bekleyen abilerime kardeşlerime şunu ifade etmek isterim, Türkiye zor zamanlardan geçiyor, Türkiye kendi yönetim biçimini değiştiriyor,  Türkiye kendi halkı ve milleti ile karşılaşıyor. Tarihsel reflekslerine ruh köklerine geri dönüyor. İnşallah genel başkanımızın oluşturduğu gündemle bu konu daha çok tartışılır. Bu konu ile bir beklenti yaratmak çok doğru değil, belki devletin belirli sistemi var. Sayın genel başkanımız da bunun sonuna kadar takipçisi olur, buna inanıyoruz”diye kaydetti.

Daha sonra MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Oğuzhan Demir ve 2.sıra milletvekili adayı Fahir Şaşmaz soluğu Elazığ Belediyesinde aldı.

Belediye çalışanları ile tek tek tokalaşan Demir ve Şaşmaz, belediye çalışanlarından hem destek istedi, hem dua.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137