Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları Öğretmenler Derneği’ni ziyaret etti.
Saadet Partili adaylar Şuurlu Öğretmenler Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Habip Karaçorlu tarafından karşılandı. 



Hacıbekiroğlu: Altın Nesil Diye Bir Nesil Yetiştireceğiz

Öğretmenlerin sorunlarına değinen Saadet Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, bu sorunların Saadet iktidarında çözüme ulaşacağını ifade ederek, “Türkiye’deki bütün sıkıntılarını ele alarak kısa sürede çözeceğimiz gibi, öğretmenlerimizin de sıkıntısını en kısa zamanda halledeceğiz ve bu öğretmenlerin vereceği kaliteli bir müfredatla inşallah altın nesil diye bir nesilde yetiştireceğiz. Şu anda Türkiye’mizde eğitim müfredatı yazboz tahtasına dönmüş olan eğitim sistemine neşter vuracak, önce ahlak ve maneviyat ilkesini esas alarak eğitim, eğitim sistemimizi milli kimliğine kavuşturacağız. Değerli arkadaşlarım sözleşmeli ve kadrolu öğretmen ayrımına son verilecektir. Öğretmen alımında yapılan mülakatlar kaldırılarak adil bir sistem getirilecektir” ifadelerine yer verdi.

Sadak: 24 Haziran’da Tepkinizi Ortaya Koyabilirsiniz

 Saadet Partisi Elazığ 2. Sıra Milletvekili Nedim Sadak ise açıklamasında Elazığlıların tepkisini ortaya koyması gerektiğini belirterek, “Bu seçim de stratejik oy kullanmanız mümkün. Biliyorsunuz cumhurbaşkanlığı sistemi değiştirildi. Bu seçimde cumhurbaşkanlığı için ayrı oy, milletvekilli için ayrı oy kullanacağız. Eğer sizlerde Elazığ’ın iradesinin vekil listelerine yansımadığını düşünüyorsanız 24 Haziran’da tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Bizler Saadet Partisi Milletvekili adayları olarak yıllardır aktif siyasetin içinde olan insanlarız. Özellikle Elazığ’ın sorunlarını iyi biliyoruz. Ve bu konuda da Elazığ’a ciddi anlamda desteğimiz olacağına inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Emre: Terör Örgütleriyle Hiçbir Zaman Yan Yana Gelmedi, Gelemez Gelmeyecektir

Saadet Partisi’nin oylarının yükselişte olduğunu söyleyen Saadet Partisi Elazığ 3. Sıra Milletvekili Mustafa Emre, Saadet Partisi’ne yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu belirterek, “Gündemi Saadet Partimize kara propaganda ve çamur atmakla asıl gündemlerden uzaklaştırmaya toplumumuzu algılarla yönetmeye devam ediyorlar. Elazığ’ın milletvekili adaylarımızdan bir kaçı özellikle gündemden uzak ilimizin bölgemizin sorunlarından uzak kara propagandayla bizi terör örgütleriyle yan yana getirmenin çabası içerisindeler. Buradan halkımıza ve gönlünde yüreğinde azıcık merhamet olan insanlara seslenmek istiyorum. Milli görüş ehlilik bir davaya sahip terör örgütleriyle hiçbir zaman yan yana gelmedi, gelemez gelmeyecektir” ifadelerini kullandı.

Ergen: Saadet Partisi İmtihanları Kazananların Partisidir

Saadet Partisi Elazığ 4. Sıra Milletvekili Özkan Ergen ise siyasette ahde vefanın önemine değindi ve iktidarı eleştirerek, “Eğer biraz ahde vefalı olsalardı böyle kirli, gayri ahlaki bir seçim süreci yürütmezlerdi. İnsanları kamplara bölmezlerdi. Kardeşi kardeşe düşman etmezlerdi. İnsanlara tehditlerle, korkuyla sindirmeye çalışmazlardı. Bizler Elhamdülillah ahde vefalı insanlarız. Merhum Cennetmekan hocamız ölmeden önce Saadet Partisi imtihanları kazananların partisidir dedi ve kim milli görüş Saadet Partisinin dışında bende milli görüşçüyüm derse o palyaçoya benzer dedi” diye kaydetti.