Seçime sayılı günler kala AK Parti Elazığ Milletvekili adayları da çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut seçim ziyaretleri kapsamında önce Şehit İdris doğan caddesinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Ardından Elazığ Basın ve medya cemiyeti ile haberkent gazetesini ziyaret etti.

Bulut ; “ELAZIĞ OLDU OLASI DUYARLIDIR”

Basının  önemine ve gücüne değinen Bulut, seçim çalışmalarını değerlendirerek “ İlk haftalar biraz daha liste ağırlıklı konuşuluyor. Gündem liste ağırlıklı oluyor. İkinci hafta şehrin problemleri ile alakalı şeyler konuşuluyor. Ama son haftaya girdikçe düzlüğe girdikçe ülke meseleleri konuşuluyor. Öyle tahmin ediyorum ki en son düzlükte de komple artık bu işin bir beka meselesi olduğu konuşulacak. Söylemler buna dönmeye başladı. Vatandaşın siyasetçi ile olan konuşmaları da değişmiş oluyor. Bugün amcamızın bir tanesi de böyle söyledi. Evladım dedi biz sizden bir şey istemiyoruz. Cumhurbaşkanına reise sahip olun biz sizden başka bir şey istemiyoruz. O bize sahip oluyor, o bu millet sahip oluyor, ümmete sahip oluyor aman ha onun sırtını yere getirmeyin. Bu insanın sırtına yük ve sorumluluk yüklüyor. Elazığ oldu olası duyarlıdır. Elazığlı hemşerilerimiz her zaman haktan hukuktan yana olmuştur. Bu seçimler de inşallah böyle olacaktır.  Buna inanıyoruz” diye aktardı. 

Ak Parti Elazığ Milletvekili 2. Sıra Milletvekili Adayı Sermin Balık Seçim çalışmalarının bu defaki durağı ASKON , ilim yayma cemiyeti ve müteahhitler derneği oldu.

 Balık ; “STK’LAR İLLERİN LOKOMOTİFLERİDİR”

Seçim çalışmaları kapsamında değerlendirmelerde bulunan Balık, “çalınmadık kapı bırakmayacağız” diye kaydederek “ Elazığ’ı karış karış 5 milletvekili adayı olarak geziyoruz. Bizim bugün ziyaretlerimiz STK’lar İllerin lokomotifleridir sivil toplum kuruluşları. İlleri ileriye taşıyan en önemli unsurlardır. Ben bu vesile ile Sivil Toplum Kuruluşlarında çalışan bütün arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.  Bizim ile aynı yolda yürürken birlikte yaptığımız çalışmalarımız olacak bundan sonra ki süreçte de ben herkese teşekkür ediyorum. Elazığ’ın büyümesine gelişmesine katkı da bulundukları için. Ben bu vesile ile Elazığlı hemşerilerimin mübarek kadir gecelerini de kutlamak istiyorum. Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinde ellerin semaya açıldığı günahların af edildiği bir gece. Biz de rabbim ’den Türkiye’miz için Elazığ için en hayırlısını en güzelini memleketimize hizmet edecek düzgün insanlar ile yönetilmesini diliyoruz” şeklinde aktardı.

AK Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, sahurda muhtarlar derneğinin düzenlediği sahur programına katıldı, Ardından 1. Harput caddesinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Ağar ; “BERABERDE OLURUZ İNŞALLAH AYNI ARENA DA”

Ziyaretlerinin son durağı belediye başkanları derneği olan Ağar, “siyasette gençlik önemlidir ama siyasette önemli olan esas tecrübedir” diye söyleyerek “ İlerleyen zamanlarda seçildikten sonra geleceğim.  Kendilerinin değerli görüşlerine sık sık başvuracağız. Kapım onlara zaten açık Hepsinin kendi içlerinde ilimizde çok değerli anıları oldu hizmetleri oldu. Güzelce yâd ediliyorlar. Siyaset zaten önümüz açık. Yarın kimin olacağı belli olmaz. Beraberde oluruz inşallah aynı arena da. Beni buraya tekabül ettikleri için teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum ileriki çalışmalarımız da bize verdikleri destek için ayrıca müteşekkirim. Hayırlı uğurlu olsun 24 Haziran seçimleri ülkemize milletimize ve özellik ile Elazığ ilimize hayırlı olsun. Bundan sonra ki seçim çalışmalarında da omuz omuza beraber yürüyeceğimiz ışığını da gördüm” ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ’da kazım Karabekir caddesinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Demirbağ ; “AK PARTİ VE BİZLERE BÜYÜK İLGİ ALAKA GÖSTERİYOR”

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Demirbağ, “vatandaşımız meselenin bilincinde” diyerek “ Bildiğiniz gibi bu seçim gezileri kapsamında her gün farklı bir güzergâha milletvekili arkadaşlarımız ile hemşerilerimizi esnafları ziyaret ediyoruz. Bugün de kazım Karabekir Caddeyi geziyoruz. Allah razı olsun hemşerilerimiz çoğu tanıdık. Tanıdık olsa da olmasa da netice itibari ile AK Parti ve bizlere büyük ilgi alaka gösteriyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Bütün hemşerilerimize de şimdiden bayramları kutlu olsun diyorum. Mübarek bayramı şimdiden tebrik ediyorum inşallah” şeklinde aktardı.

AK Parti Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları da seçim çalışmaları kapsamında Şavak - Der, Sanayi, Aksaray ve Mustafapaşa mahallesini gezdi.

 Şerifoğulları ; “DİĞER 4 MİLLETVEKİLİMİZ İNŞALLAH MECLİSE GİDECEK BİZ 5 ‘İ ZORLUYORUZ”

Merkez köy muhtarlarını iftar programında ağırlayan Şerifoğulları, Muhalefet adaylarının söylemlerine tepki gösterdi, seçilmemiz halinde farklı bir milletvekili profili çizeceğiz” diyerek “ Milletvekilleri, siyasetçiler milletin içinde siyaset yapmalı. Gittikten sonra halkını milletini unutmamalı. Ben arkadaşlarıma bir şey söylemeyeceğim. Onlar yol arkadaşlarım. Ben onlardan farklı bir yol çizeceğim. Şimdi içinizden herkes öyle diyor diyorsunuz. Beni tanırsınız şahsımızı bilirsiniz. Ailemiz burada kalacak. Biz haftanın 3 – 4 gününü Ankara’da kalacağız. Her hafta buraya geleceğiz Sivil toplum örgütlerimiz ile halkımız ile iç içe olacağız. Sorunlarını dinleyeceğiz dertlerine çözüm bulacağız. Elazığ’ın genel sorunlarını çözmeye çalışacağız. Sorunlarla mücadele ediyoruz. Genciz, dinamiğimiz, enerjiğiz bu enerjiyi milletimize hizmet yolunda harcamak için bu yola çıktık. Sizlere en çok benim ihtiyacım var. Şavaklılara en çok benim ihtiyacım var. Diğer 4 milletvekilimiz inşallah meclise gidecek biz 5 ‘i zorluyoruz. Yakalamışız elimizden kaçırmak istemiyoruz. Gidersek vekil olamayız, büyüklerimize kardeş oluruz. Küçüklerimize abi oluruz. Mücadelemizi bu yönde veririz. İlimizin, ülkemizin sorunları karşısında sonuna kadar çalışacağız ve mücadele edeceğiz” diye aktardı.