Seçimin Ardından Gür ve Erulaş Açıklama Yaptı

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri’nde Olağan Genel Kurul toplantısı yapılarak başkan seçmiş gerçekleştirildi. Seçim sonucunda mevcut başkan Mustafa Gür güven tazeledi.

Seçimin Ardından Gür ve Erulaş Açıklama Yaptı

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri’nde Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkan adayları dilek ve temennilerini ifade eden konuşma yaptılar.

ERULAŞ: BU YARIŞIN KAYBEDENİ OLMADI

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkan adayı Hamit Erulaş, “Öncelikle katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Bu bir yarıştı. Kaybeden olmadı. Bende kaybetmedim Allah’a çok şükür. Bana inanıp oy verenlere vermeyenlere teşekkür ederim. 3 sene kısa bir zaman. Mustafa Bey’in takipçisi olacağım, 3 sene sonra yine karşınıza geleceğim. Allah razı olsu işiniz rast gelsin” ifadelerini kullandı.

GÜR: BEN KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM MÜTEVAZİ DURUŞUNDAN DOLAYI

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Başkanı seçilen Mustafa Gür ise, “Öncelikle emek verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Değerli Hamit Erulaş kardeşimiz her zaman sporun yanındadır. Her zaman bizim dostumuzdur. Ben kendisini tebrik ediyorum mütevazi duruşundan dolayı. Allah işini gücünü rast getirsin. Ben ve yönetim kurulu olarak verdiğimiz sözlerin arkasında duracağımızı burada teyit ediyorum. Takipçisi Hamit kardeşim olsun. Söz veriyorum. İlimiz ve ülkemiz sporuna hayrılara vesile olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu salonu bizlere tahsis eden belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum. Spor şehitlerimize rahmet diliyorum. Ahirete göç etmiş eski sporcularımızı rahmetle anıyorum. Hayatta kalan eski sporcularımızı yad ediyorum. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun var olun” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 18:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Edip güngördü
Edip güngördü - 5 yıl Önce

Baş ol bize reisimiz ol

SIRADAKİ HABER

banner137