17 Temmuz’da Elazığ’da toplanıp yeni sezon hazırlıklarına start verecek Birevim Elazığspor’un yeni sezonda da Teknik Direktörlüğünü yapacak olan Sefer Yılmaz, şehir, yönetim, siyasiler ile birlik ve beraberlik sağlanırsa çıktıkları bu yolda başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi…

Yeni sezon hazırlıklarına çarşamba günü yapacakları tek çalışma ile start vereceklerini ve 2.Etap Kampı için Bolu, Afyon ve Erzurum illerinden bir tanesi için çalışmaların devam ettiğini belirten Teknik Direktör Sefer Yılmaz; Kurban bayramına kadar çalışmalarını kamp merkezlerinden birinde sürdürüp, ardından da Elazığ’da devam edeceklerini ifade etti.

2. lig kırmızı grupla ilgili net bir bilgiye sahip olmadığını da belirten teknik direktör Yılmaz, transfer döneminin de durgun geçtiğine vurgu yaparak, şartlar ne olursa olsun, bir an önce yeniden 1.lige çıkmak istediklerini söyledi.

Transfer tahtasının açılması durumunda 4-5 nokta transfer yapacaklarını, çok transfer yapmayı düşünmediklerine dikkat çeken Sefer Yılmaz; çok transfer yapan takımların başarılı olduğunu görmediğini ifade ederken, beyaz grupta Manisa BŞ Belediyespor ve Samsunspor takımlarının 1. Lig ayarında oyuncular aldığına dikkat çekti.

B.Elazığspor teknik direktörü Sefer Yılmaz, “Bizim için önemli olan birlik ve beraberlik. İyi bir çalışma ortamı, şehrin kenetlenmesi. Taraftar, futbolcular, yönetim, şehrin ileri gelenleri, belediye başkanımız, sayın valimiz hep birlikte olursa inşallah çıktığımız bu yolda başarılı oluruz. Onların büyük desteğine ihtiyacımız var.” Sözleriyle kamuoyundan Elazığspor’a destek olunmasını istedi