Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesinde zırhlı araca terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen füzeli saldırı sonucunda Özel Harekat Polisi Elazığlı Hemşehrimiz Cihat Şahin ile Fatih Doğan şehit olurken 2 polis de yaralandı.

2 çocuk babası olan 34 yaşındaki Elazığlı hemşehrimiz şehit Cihat Şahin’in naaşı bugün memleketi Elazığ’a getirildi.

Elazığlı Şehidimiz Cihat Şahin için Mevlana Caminde cenaze töreni düzenlendi.

Şehidimiz için cenaze namazı kılındı. Cenaze Namazını İl Müftüsü Selami Aydın kıldırdı. Şehidimiz için son kez cenazeye katılanlardan helallik alındı.

Kılınan cenaze namazının ardından şehidimiz dualar ve tekbirler eşliğinde defnedilmek üzere mezarlığa götürüldü.

Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yakup Moğul, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş,  Elazığ Valisi Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, , 8. Kolordu Komutanı Tuğgeneral Sadettin Alp Ergin Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Siyasi Parti İl Başkanları,  kurum müdürleri, STK temsilcileri, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kanal Fırat Medya Grubu olarak şehidimiz Cihat Şahin’e Allah’tan rahmetli, kederli ailesine, yakınlarına ve Elazığ’a başsağlığı ve sabır diliyoruz…