Şehidimiz Elazığ'dan Memleketine Uğurlanacak

Bingöl’ün Adaklı ilçesinde Bölücü Terör Örgütleriyle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve Elazığ’a getirilerek tedavi altına alınan ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olan askerimizin kimliği belli oldu. Şehidimiz Mustafa Sefa Kök için Cumartesi günü Elazığ’da uğurlama töreni düzenlenecek.

Şehidimiz Elazığ'dan Memleketine Uğurlanacak

Bingöl Adaklı ilçe kırsalında arama tarama faaliyeti sürdüren askerlerimiz ile bir gurup bölücü terör örgütü üyeleri arasında silahlı çatışma çıkmıştı.

Çıkan çatışmada biri ağır 2 askerimiz yaralanmıştı. Yaralı askerlerimiz helikopterle Bingöl’den Elazığ’a getirilerek Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

Ancak yapılan tüm müdahalalere rağmen ağır yaralı olan askerimiz kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit olan askerimizin Astsubay olarak Bingöl’de görev yapan Mustafa Sefa Kök olduğu öğrenildi. Şehidimizin Osmaniye’nin Dervişiye köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

Şehidimiz Mustafa Sefa Kök için Cumartesi Günü Elazığ Havalimanı’nda uğurlama töreni düzenlenecek. Saat 9.30’da gerçekleştirilecek olan uğurlama törenin ardından şehidimiz Elazığ Havalimanı’ndan uçakla memleketi Osmaniye’ye götürülecek.

www.elazigsonhaber.com internet haber sitesi olarak şehidimiz Mustafa Sefa Kök’e Allah’tan rahmet başta kederli ailesi olmak üzere Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır dileriz…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137