Şehit ateşi bugünde Elazığ’a düştü…

Olay, 26 Eylül Çarşamba günü meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Suriye’nin El-Bab bölgesinde görevli olan 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Levent Yerli kazayla yaralandı.

Yerli, hemen Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yerli, dün akşam şehit oldu.

Sami ve Emine Yerli çiftinin 4 çocuğunun ikincisi olan şehidin, Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Kadıköy köyündeki evine acı haber ulaştı.

Acı haberin ardından baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı.

Baskil’de düzenlenen cenaze törenine Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbettin Demirdağ, Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Jandarma Alay Komutanı Necip Çarıkcıoğlu, şehidin ailesi, vatandaşlar ve askeri erkan katıldı.

Bekar olduğu öğrenilen Şehidimizin naaşının bugün babaevine getirilerek ve Baskil İlçesi’nin Kadıköy Köyü’nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Yerli ailesi taziye ziyaretlerini Kadıköy’de kabul edecek.

Medya gurubumuz olarak Piyade Sözleşmeli Er Levent Yerli’ye Allahtan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, ordumuza ve milletimize başsağlığı diliyoruz…