Acı haber geçtiğimiz gün Elazığ’a gelmişti.

İdlib’te yol devriyesi sırasında EYP patlatılmış ve 25 yaşındaki Elazığlı hemşehrimiz Teğmen Canbert Tatar şehit olmuştu.  Şehidimiz Canbert Tatar’ın hikayesi yürekleri dağlamaya devam ediyor.

 

8 AY ÖNCE DÜNYA EVİNE GİRMİŞTİ

Perşembe günü son yolculuğuna uğurlanan şehidimizin yaklaşık 8 ay önce evlendiği öğrenildi.  Şehidimizin en mutlu günü olan düğün törenine ait görüntülere de ulaşıldı.  Şehidimiz Canbert Tatar, dünya evine girdiği o gün oldukça mutlu ve heyecanlıydı.

HAYATININ EN MUTLU GÜNÜYDÜ

Hayat arkadaşıyla dans etmiş ve mutlulukları gözlerinden okunmuştu… Hayatının en mutlu gününde davetlileriyle akrabalarıyla gönüllerince eğlenmişlerdi.

DÜĞÜNDEN BİR HAFTA SONRA GÖREVE GİTTİ

Şehidimiz Teğmen Canbert Tatar işte bu görüntülerin ardından bir hafta sonra görev yaptığı Kayseri Komando Tugayı’na gitmiş oradan da İdlib’e gönderilmişti. Düğünün ardından bir hafta sonra göreve giden Şehidimiz Canbert Tatar bir daha geri dönemedi. Kendisinden geriye, acılı eş, anne baba ve düğün görüntüleri kaldı.

Medya grubumuz olarak bir kez daha şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

VİDEO