3. Yoğun bakım Hemşireliği programına 07 Nisan’da başlamayı planlayan Şehir Hastanesinde ikincisi düzenlenen Acil bakım hemşireliği Eğitim Programı 09.03.2020 tarihi itibarı ile başladı.

İlimizden ve İstanbul, Hakkâri, Isparta, Tokat, Tunceli illerinden 20 kursiyerin katıldığı ve 17 Nisan tarihinde sona erecek olan eğitim programının sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları teslim edilecek.

ÖZTÜRK: 5. SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMINI DÜZENLEDİK

Eğitim programları düzenleyerek sağlık sistemimizdeki uzmanlaşma çalışmalarına katkı sunma gayreti içinde olduklarını vurgulayan hastane Başhekimi Doç. Dr. Savaş ÖZTÜRK “Hastanemiz açıldığından beri 5. Sertifikalı eğitim programını düzenledik. Bunlardan 3 tanesi tamamlandı. Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı eğitim programımız bu gün itibarı ile başladı. Çalışmalarını tamamladığımız 3.Yoğun Bakım Hemşireliği eğitim programımız da 7 Nisan’da başlayacak. Eğitim çalışmalarının öneminin bilinciyle hareket ederek bu tür eğitim programları düzenlemeye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ”dedi.