Hastanede 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında görev yapan şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanlarımıza yönelik bir etkinlik düzenlendi. Hastane Başhekimliğince düzenlenen etkinlikte şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanları bir araya geldiler.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Başhekim Prof.Dr. Erol KELEŞ, hastane yöneticileri ve Rönesans İşletme Hizmetleri yöneticileri; şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanları katıldı.

KELEŞ: BİZLER DE ÇALIŞANLARIMIZIN HER DAİM YANINDA OLMA GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIZ

Etkinlikte konuşma yapan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, “Öncelikle şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan değerli mesai arkadaşlarımız ile gazi ve gazi yakını çalışanlarımıza hoş geldiniz diyorum. Hep birlikte bir aile bilinciyle hareket ederek hizmetlerimizi sunarken, bizler de çalışanlarımızın her daim yanında olma gayreti içinde olacağız. Şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanlarımız ve bu vesile ile tüm fedakâr sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle devam eden etkinlik aile fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.