Fethi Sekin Şehir Hastanesi sağlıkta yeni hizmet anlayışlını her yönüyle hizmet olarak vatandaşlara ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Elazığlılara ve bölge halkına kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunmak üzere hekim kadrosunu güçlendirmeye devam eden hastane, bu kapsamda “Çocuk Nöroloji ve Çocuk Endokrin” alanında hizmet sunmak üzere ilgili dal hekimleri görevlerine başladı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde “Çocuk Endokrinoloji” alanında yan dal eğitimini tamamlayan Çocuk Endokrin Uzmanı Uz. Dr. Selami Kocaman ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde “Çocuk Nöroloji” alanında yan dal eğitimini tamamlayan Çocuk Nöroloji Uzmanı Uz. Dr. Hatice Derin hasta kabulüne başladı.

Uzman Dr. Hatice Derin, 2007 yılında Tıp Eğitimini Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladıktan sonra, Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde 2008-2012 yılları arasında Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimini tamamladı. Daha sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde 2013-2018 yıllarında “Çocuk Nöroloji” alanında yan dal eğitimini tamamladı.

Ankara üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıp Eğitimini tamamlayarak Fırat Üniversitesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık Eğitimini alan Uz. Dr. Selami Kocaman Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde “Çocuk Endokrinoloji” alanında yan dal eğitimini tamamladı.