"Şehirden Dünya Lideri Geçti"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’ne katılım sağlayan hemşehrilerimize teşekkür ederek, şehir insanının dünya liderini en iyi şekilde ağırladığını ifade etti.

"Şehirden Dünya Lideri Geçti"

Elazığ’a her gelişinde memnuniyetini dile getiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’a büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi çok amaçlı spor salonunu hınca hınç dolduran aziz şehrin aziz insanlarının büyük bir sevgi seliyle Reisin yanında yer aldığını kaydetti.

“ELAZIĞ KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI”

Başkan Mücahit Yanılmaz, günler öncesinden şehirde bir bayram havasının yaşandığını ve Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanı’nın şehre gelmesiyle AK Parti 6. Olağan İl Kongresinin büyük heyecanla gerçekleşmesinde emeği olan teşkilat mensuplarının takdire şayan bir çalışmaya imza attığını belirtti.

Başkan Yanılmaz yaptığı açıklamada “Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen kongremize katılım sağlayan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Kongre salonunda heyecanını yitirmeyen genç kardeşlerim programın başlangıcından bitimine kadar attıkları sloganlarla Sayın Cumhurbaşkanımıza sevgilerini gösterdiler. Yine hanımefendi kardeşlerim büyük bir sevgiyle program süresince yerlerinde oturmayarak atılan

sloganlara eşlik ettiler. Bu şehir Cumhurbaşkanımızı adeta bağrına basarak kendisine yakışır misafirperverliği göstermiştir” diye kaydetti.

“CUMHURBAŞKANIMIZDAN ELAZIĞ’A ÖVGÜLER”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’dan övgüyle bahsettiğini ifade ederek, açıklamasını şöyle sürdürdü “Kongre salonundaki sözlerine Aziz Elazığlılar diye başlayan Cumhurbaşkanımız, Elazığ’a her gelişinde şehrin daha çok güzelleştiğini gördüğünü belirtmesi oldukça önemlidir. Şehrin gelişip güzelleşmesinde hiç şüphesiz Sayın Cumhurbaşkanımızın payı büyüktür. Yine konuşmasında Elazığ'ın birçok kahraman yetiştirdiğini ve bunun son örneğinin kahraman şehidimiz Fethi Sekin’le ilgili sözleri de şehir insanımızı gururlandırmıştır. Şehirde gözle görülür değişikliğin yaşandığını ifade eden Sayın Cumhurbaşkanımıza bizler de Elazığlılar olarak minnettarız” diye kaydetti.

“HEYECANINI YİTİRMEYEN HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Yanılmaz, İl kongresinin büyük bir heyecanla gerçekleşmesinde katkısı olan teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, sözlerini şöyle devam ederek “İl Kongresine katılım sağlayan değerli Genel Başkan Yardımcılarımıza, Bakanlarımıza, Kadın Kolları Genel Başkanımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, teşkilatımızın tüm mensuplarına, kongremizin başarılı bir şekilde geçmesinde emekleri olan teşkilatımızda görevli kardeşlerime, heyecanlarıyla salonu inleten Belediye personelimize en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2018, 19:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137