Şehit Aileleri ve Gaziler ‘İyi ki Varsın Eren’ Filmini İzledi

15 Temmuz Derneği Yönetimi, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, şehit aileleri ve gazilerinde katılımıyla “İyi ki Varsın Eren” filmini izledi.

Şehit Aileleri ve Gaziler ‘İyi ki Varsın Eren’ Filmini İzledi

15 Temmuz Derneği Yönetimi Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, şehit aileleri ve gazilerinde katılımıyla Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmini izledi.

TORAMAN: ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ MİLLETİMİZE VE DEVLETİMİZE EMANET

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman şehitlerimizin kahramanlıklarını unutturmamak için büyük çaba ve gayret göstereceklerini söyleyerek, “İlimizdeki şehit ailelerimiz ve gazilerimizle beraber onların evlatları gibi şehit olmuş Eren ve Ferhat kardeşimizin hayatını anlatan filmi izlemeye geldik. Bugün derneğimiz öncülüğünde şehit ailelerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunmuştuk. Arkasından da İzzet paşa camisinde hatim duasını yaptık. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Şehitlerimizin aileleri milletimize ve devletimize emanet. Bizler onların kahramanlıklarını fedakarlıklarını unutturmamak için gayret göstereceğiz. Tüm çabamız bu yönde” dedi.

TURUNÇ: 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ ANDIK, HATIRLADIK

15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç ise, “Bugün sayın valimizin ev sahipliğinde 15 Temmuz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi andık, hatırladık. Tüm bu toprakları bize emanet bırakan tarihin değişik dönemlerinde şehit olmuş ve gazi olmuş geçmişlerimizi de hatırladık. Güzel bir etkinlik oldu. Bugün bir çok etkinlik yapıldı. Bu akşamda yine anlamı ve ruhu olan bu filmi izleyeceğiz. İnşallah buradan da alacağımız mesajla milletimiz adına, devletimiz adına, geleceğimiz adına duygularımız daha da üst noktaya çıkacak” diye kaydetti.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137