Önce etkinliğin açılışı gerçekleşti.

Ardından davetliler düzenlenen etkinliği gezerek, el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

KÖMÜRLÜ: SOMUTLAŞTIRARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALARI VAR

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Kömürlü, “Görselleri gezmeye başladık. Özellikle atasözleri ile matematikle ilgili, bilimleri görselleştirerek, zenginleştirerek somutlaştırarak gerçekleştirilen çalışmaları var öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin” dedi.

BAHŞİ: YAPTIĞI ETKİNLİKLERİ ÇOCUKLAR BURADA SERGİLEDİLER

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Bugün Şehit Burhan Gatfar ortaokulumuzun matematik ve bilim şenliğindeyiz. Ben başta şehidimize tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Muhterem babası ile bugün çocuklarımızın yaptığı bu güzel çalışmaları, matematik, fen, görsel sanatlar, resim dallarında derslerinde yaptığı etkinlikleri çocuklar burada sergilediler” diye kaydetti.

ARISOY: BUNLARI SEVDİREREK ÇEŞİTLİ PROJELER ÜRETTİK

Şehit Burhan Gatfar Ortaokulu Müdürü Abdulkadir Arısoy ise, “Tüm okullarımızda olduğu gibi biz öğrencilerimize öncelikle matematik ve bilimi sevdirmeyi amaçlıyoruz. Bunları sevdirerek çeşitli projeler ürettik. Bunu 2 gün boyunca Elazığ halkımızın beğenisine sunacağız ve herkesi bekliyoruz. Başta okul öğretmenlerim olmak üzere öğrencilerime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.