Şehit, Gazi ve Vatansever Kamu Görevlileri Sendikası İl Temsilcisi Tayyip Dalgın ve sendika üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret ettiler.

DALGIN: ŞEHİT VE GAZİLER İÇİN BİRÇOK ÇALIŞMAYI GERÇEKLEŞTİRDİ

Başkan Yanılmaz’ın görev süresi içerisinde kendilerini her zaman desteklediklerini vurgulayan Tayyip Dalgın, Yanılmaz’ın hem Elazığ için hem de şehit ve gaziler için birçok çalışmayı gerçekleştirdiğini aktardı. Özellikle AK Parti hükümetiyle birlikte kendilerine birçok hakkın tanındığını ifade eden Tayyip Dalgın, sivil şehitler dahil olmak üzere herkesin aynı çatı altında toplandığını ve kendilerine iş hakkı tanındığını kaydetti.

YANILMAZ: BİZLERİ DE SENDİKANIN BİR ÜYESİ KABUL EDİN

Kendilerinin Şehit Gazi-Sen’e her zaman destek olduklarını ve kendilerinin de sendikaya çok yakın oldukları için sendikanın bir üyesiymiş gibi görülmelerini ifade eden Başkan Yanılmaz, “ülkemizin bugünlere gelmesinde ve bağımsız olarak devam etmesinde şehit ve gazilerimizin emeği vardır. Bizler onların sayesinde bu topraklarda rahat yaşıyoruz. Rabbim bizlere bir daha 15 Temmuzları yaşatmasın. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hiç kimsenin düşünemediği birçok imkânı şehit yakınlarımıza ve gazilerimize verdi. Bizler, devlet yöneticileri ve idareciler de hepimiz aynı duruşun içerisinde olmalıyız. Bu toprakları korumak uğruna bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada şehitlerimiz olacaktır. Bu vatan öyle kolay korunmaz. Cumhurbaşkanımız her şeyi iyi düşünüp hızlı hareket ediyor. Sizlerin mağduriyete uğramamanız için büyük bir mücadele veriyor bizlerde bu mücadelenin yereldeki sahibiyiz” dedi.