2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Şehit Musa Yılmaz İlkokulu’nda öğrencilerin okul ile kaynaşmasının sağlanabilmesi amacıyla bahar şenliği ve kermes düzenlendi.

Kermese öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı.

Şenlikte öğrenciler, halaylar çekti.

DEMİRBAĞ: EĞİTİM ÖĞRETİME MUTLU, HUZURLU BİR ŞEKİLDE BAŞLAMALARI İÇİN BU KONSER VE KERMESİ DÜZENLEDİK

Şehit Musa Yılmaz İlkokulu Müdürü Mustafa Demirbağ, “Öğrencilerimize söz vermiştik. Biz sadece 1. Sınıf öğrencilerimize değil. Diğer öğrencileri de unutmadık. Eğitim öğretime mutlu, huzurlu bir şekilde başlamaları için, bu konser ve kermesi düzenledik. Burada bize yardımcı olan Sayın velimiz Oğuz Buruç ve orkestrasına çok teşekkür ediyoruz. Bize her türlü katkıyı esirgemeyen Değerli Milli Eğitim Müdürümüz ve şube müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

ÜSTÜNDAĞ: ŞİMDİYE KADAR BİRÇOK ETKİNLİK YAPARAK FARK YARATTIK

Şehit Musa Yılmaz İlkokulu Müdür Yardımcısı Rafi Üstündağ, “2017 yılında Eğitim öğretime geçen okulumuzda birçok etkinlik ve organizasyonu alnımızın akıyla gerçekleştirdik. Bu yılda yine sene başında birinciler geliyor programıyla 1. Sınıflarımıza merhaba dedik. Şimdide 2-3-4. Sınıflarımıza okula hoş geldin anlamında bahar şenliği ve hoş geldin programı gerçekleştirdik. Şimdiye kadar birçok etkinlik yaparak fark yarattık. Sloganımız mutlu okul bu sloganı gerçekleştirmek için bizlere her fırsatta, her zaman yanımızda olan kıymetli velilerimiz, birbirinden değerli öğretmen arkadaşlarımız var hepsine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Öğrenci Velileri de öğrencilerin kaynaşarak aile ortamı oluşturulmasının önemli olduğunu söylediler.

Okul öğrencileri de, şenliklerde etkinliklere katıldıklarını belirterek, mutlu olduklarını söyledi.