Şehit Önder Pınar Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle özel bir video hazırlandı.

Okul öğretmenlerinden Sema Akbıyık, Serpil Karagözoğlu ve Selma Öz’ün öncülüğünde hazırlanan projede okul öğrencileri şehit öğretmenler için bir araya gelmiş ve hazırlanan video büyük beğeni toplamıştı.

Okul Müdürü Zülfü Yapıcı, projeyi hazırlayan öğretmenler Sema Akbıyık ve Serpil Karagözoğlu televizyonumuzu ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Zülfü Yapıcı; Projenin hazırlanmasında emeği geçen Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, Televizyonumuz Yayın Yönetmeni Faysal Tokmak, Teknik Müdürler Erkan Tuğal, Metehan Yurt ve Bilgi İşlem Sorumlumuz Kayhan Fazıl Erdem’e plaket takdim etti.

YAPICI: KANAL FIRAT ELAZIĞ’IMIZIN EN ÖNEMLİ, GÜZİDE KURULUŞLARINDAN BİRİSİ

Şehit Önder Pınar Ortaokulu Müdürü Zülfü Yapıcı, desteklerinden dolayı Kanal Fırat televizyonuna teşekkür ederek, “Kanal Fırat Elazığ’ımızın en önemli, güzide kuruluşlarından birisi. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle öğretmenlerimizin proje kapsamında yürüttüğü şehit öğretmenlerimizle ilgili çalışmalarda bizlere kapılarını ardına kadar açtı, yanlarımızda oldular. Bizlerde öğretmenler günü vesilesiyle hem de şehit öğretmenlerimizin sesini bir an duyurmak için yapılan bu çalışmada bizlere destek veren Kanal Fırat ekibine günün anısında bir plaketle tebrik etmek istedik. Ben bu anlamda çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.