Şehitlerimiz İçin Düzenlenecek Olan Program Kanal Fırat’tan Canlı Yayınlanacak

Elazığ il Müftülüğü tarafından Sarıkamış, Karabağ ve tüm şehitlerimiz için “Kur’an-ı Kerim tilaveti” programı düzenlenecek. Şehitlerimiz için düzenlenecek olan program 2 Ocak Cumartesi günü saat 18:00’de Kanal Fırat ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Şehitlerimiz İçin Düzenlenecek Olan Program Kanal Fırat’tan Canlı Yayınlanacak

Elazığ İl Müftülüğü, 2 Ocak Cumartesi günü Kanal Fırat ekranlarında canlı olarak yayınlanacak, Karabağ ve Sarıkamış şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerin aziz ruhları için “Kur’an-ı Kerim Tilaveti” programı düzenleyecek. Program Saat: 18:00’de başlayacak.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra ilahi ve kasidelerin okunacağı programda İl Müftüsü Selami Aydın dua edecek.

Şehitler için düzenlenecek olan programa hafızlar;  Ayasofya Camii İmam-Hatibi-- Bünyamin Topçuoğlu, Süleymaniye Camii Baş İmam-Hatibi-- Ekrem Nalbant, Eyüp Sultan Camii İmam-Hatibi --Erhan Mete ve Yavuz Sultan Selim Camii Müezzin Kayyımı-- Aziz Mahmut Hardal katılacak.

AYDIN: YÜREKTEN YAPILACAK DUALARA İŞTİRAK ETMELERİNİ TEMENNİ EDİYORUM

Programa dair açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Selami Aydın, “Vatan için feda-i can eyleyen aziz şehitlerimizi dualarla anacağız. Bizler onların sayesinde bu vatan toprağında bağımsız şekilde bir hayat yaşıyoruz. Başta Sarıkamış ve Karabağ şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimiz için Kur’an okuma birincileri, meşhur hafızlarımız Kur’an-ı Kerim ziyafeti sunacak ve dualar edeceğiz. Salgın nedeniyle canlı yayın üzerinden gerçekleştireceğimiz programa, ekranları başından tüm vatandaşlarımızı katılmaya davet ediyor, yürekten yapılacak dualara iştirak etmelerini temenni ediyorum. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, bizlere emanet ettikleri vatanımız payidar olsun. Birliğimize, beraberliğimize, milletimizin sulh ve selametine, sağlık ve sıhhatine vesile olsun" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137