İYİ Parti ve CHP’nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Adayı Şekerdağ, ilk olarak düğün merasimine katıldı. Burada genç çiftleri kutlayarak ayrılan Şekerdağ, ziyaretleri kapsamında Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneğini (ELMÜTDER) ziyaret etti. Dernek ziyaretini CHP Gürsel Erol ile birlikte gerçekleştiren Şekerdağ, ELMÜTDER’in Başkanı Osman Avcıl ve üyeleri ile istişarelerde bulunarak kendi projeleri hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Hürriyet Caddesi üzerinde ve çevresinde esnafları gezen Şekerdağ, sırasıyla Ali Kent Pasajı, İşçi Meydanı ile ayakkabıcılar sokağında gitti. Hem vatandaşlarla hem de esnaflarla bire bir sohbet eden Şekerdağ, onların sorunlarını dinledi.

Daha sonra tarihi Hüseynik (Ulukent) Mahallesine geçen Şekerdağ, kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Şekerdağ, kendi çalışmaları hakkında bilgiler aktararak destek istedi.

ŞEKERDAĞ: BİR DOKUNUP BİN AH İŞİTEN BİR YAPI VAR

Şehrin iyi yönetilmesi ve mahalleler arasındaki sıkıntıları gidermek adına bu yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “Seçim maratonumuz yaklaşık 3 aydır devam ediyor. Her zaman dediğimiz gibi bir dokunup bin ah işiten bir yapı var. Nasip olursa göreve geldiğimizde bu çözümsüzlükleri en aza indirmek adına gecemizi gündüzümüze katarak, vatandaşımızın özlem duyduğu tabloyu kendilerine sunabilmek adına üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Her zaman ifade ediyorum, biz asla makam ve mevki için bu yola çıkmadık. Şehrimizi çok iyi bilen, şehrin sorunlarını çok iyi bilen bir yapıya sahibiz. Bu bir genel seçim değil, bir yerel seçim. Muhtar adaylarının partisine bakılmadığı gibi yeteneğine bakıldığı gibi belediye başkanın seçerken de öyle olması gerekmektedir. Şehrin belediye başkanı da şehrin büyük muhtarıdır. Şehrin muhtarını seçerken genel seçim olmadığı için aynı bakış açısıyla o adayın yapabilirliğine, emanet ehli olmasına ve şehri iyi bilip tanımasına bakıp ona göre sandığa gidilmesi kanaatindeyim. Elazığ’da bu seçimin sandığa farklı yansıması olacağını gittiğim bütün yerlerde görüyorum. İnşallah sandıktan başarılı olarak çıkacağız. Elazığ’ın o özlediği tabloyu, bütün mahallelerimize bütün Elazığ’a sunmak adına gecemizi gündüzümüze katarak armağan edeceğiz” dedi.

CANTEMUR: MAHALLE SAKİNLERİ “MAĞDUR DURUMDAYIZ”

Ulukent Mahallesi sakinlerinden Mahmut Cantemur ise, "Teşriflerinden dolayı Ali Bey’e teşekkür ederiz. Hoş gelmişler, şeref vermişler. Bizim mahallemiz burada Ulukent diye geçiyor ama burası ölükent. Hiç kimse ilgilenmiyor. Yaklaşık 18 senedir 8 proje sunduk, kimse uygulamadı. Burada şehir yolunun projesini verdik, sunmadılar. 60 senelik su depomuz var, hatlar değişmemiş. Hep paslı borulardan akan suları tüketiyoruz. Hiç kimse buraya bir el atmadı. Burada mağdur durumdayız” ifadelerini kullandı.