İYİ Parti ve CHP’nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Güne, Osmanlı Turan Ocakları Elazığ İl Başkanlığını ziyareti ile başlayan Şekerdağ, projeleri hakkında bilgi verdi.

Ardından Ataşehir Mahallesine giden Şekerdağ, özel bir rehabilitasyon ve eğitim merkezini ziyarette bulundu.

Ziyaretleri kapsamında Kırklar Mahallesine geçen Ali Şekerdağ, Çarşamba Pazarındaki pazarcı ve civardaki esnafları gezdi. Burada hem pazarcı hem de esnaflarla birebir sohbet eden Şekerdağ, onların istek ve sıkıntılarını dinleyerek, çalışmaları hakkında da bilgi aktardı.

Daha sonra Doğukent Mahallesine geçen Şekerdağ, kahvehanede vatandaşlarla sohbet ederek, destek istedi.

ŞEKERDAĞ: ŞEHRİ TEK BAŞIMIZA DEĞİL, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Şehri, birlikte idare anlayışıyla yöneteceklerini dikkat çeken Başkan Adayı Şekerdağ , “Bilindiği üzere yaklaşık 3 aylık seçim maratonunu geride bıraktık. 25 günlük bir zamanımız kaldı. İnşallah, bu günleri de dolu dolu, ayaklarımızı yere sağlam basarak ve herkese ulaşarak niye bu yola çıktığımızı konusunda kendimizi ifade ederek, seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 14’üncü toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Durmadan çalışıyoruz. Kendimizi ifade ediyoruz. Seçilirsek, ziyaret ettiğimiz STK’larda ifade ettiğimizi gibi, biz şehri tek başımıza yönetmeyeceğiz. Ayağı yerden kesilen, beynine oksijen bir yapı ile yönetmeyeceğiz, ayakları sağlam yere basan herkesle oturan, istişare ve şehirle birlikte idare eden bir anlayışla yöneteceğiz. İnşallah, birlikte güzel bir belediyecilik örneğini şehrimize göstereceğiz” dedi.

ŞAHİN: ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI DA BAŞARILAR DİLERİZ

Osmanlı Turan Ocakları Elazığ İl Başkanı Onur Şahin ise, “ seçim çalışmaları kapsamında derneğimizi ziyaret eden Ali Şekerdağ’a teşekkür ediyoruz. Osmanlı Turan Ocakları Elazığ İl Başkanlığı olarak hakkında hayırlı olmasını diler, çalışmalarından dolayı da başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.