İYİ Parti ve CHP’nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde Şira ve Buğday Meydanı, Bit Pazarı ile Saray Camii civarındaki esnafları ziyaret eden Şekerdağ’a, CHP İstanbul 25. ve 26. Dönem Milletvekili ve Elazığ 24. Milletvekili Adayı Ali Özcan’da eşlik etti.

Burada esnafları gezerek birebir sohbet eden ikili, seçim için destek istedi.

Daha sonra İkinci Harput Caddesini geçen ve esnafı gezen Şekerdağ, onlarla sohbet ederek, isteklerini dinledi.

Öte yandan Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Elazığ İl Başkanlığını da ziyaret eden Şekerdağ’a CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol eşlik etti.

EROL: YAVAŞ YAVAŞ FİNALE DOĞRU GELİYORUZ

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Milletvekili Erol, “Uzun bir maratondan sonra yavaş yavaş finale doğru geliyoruz. Ali Bey’le yaklaşık 3 aydır bir seçim kampanyasının içerisindeyiz. Mahalleleri, STK’ları, sokakları caddeleri gezdik. Elimizden geldiği kadar da Elazığ’daki sivil toplum örgütleri, dernekleri gezerek hem onlarla bilgi alışverişinde hem de ne yapabiliriz, birlikte nasıl bir çalışma ortamı hazırlayabiliriz diye görüş alış verişinde bulunduk” dedi.

EROL: HOŞGÖRÜYE DAYALI BİR KAMPANYA YAŞANDI

Elazığ’daki siyasi partileri ziyaret ettiğini anımsatarak adayların nezaket ve hoşgörü çerçevesinde seçim kampanyalarını yürüttüklerini belirten Erol, “Gerçekten bu süre içerisinde nezakete, hoşgörüye dayalı bir kampanya yaşandı. Başta Ali Bey olmak üzere bütün adaylara teşekkür ediyorum. Hiçbir aday diğer adayın kişiliği ile ilgili yorum yapmadan yalnızca projeler üzerinden kendilerini ifade ederek bir kampanya yaptılar. Buna söylem olarak, partilerin il başkanları, STK’lar, partilerin üyeleri de iştirak ettiler. Siyasi düşünceniz ne olursa olsun, her partinin adayı Elazığ’ın en ücra köşesine gidebildi ve kendisini ifade edebildi. Doğal olarak Cumartesi akşamına kadar, oy verme saatine kadar bizim kampanyamız devam edecek. Ulaşabildiğimiz kadar insan ulaşıp kendimizi anlatmanın gayreti içerisinde olacağız"ifadelerini kullandı.

AKGÜL: GİRMİŞ OLDUKLARI BU SEÇİM YARIŞINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

MTTB Başkanı Ömer Faruk Akgül ise, “31 Mart yerel seçimleri nedeniyle, bugün CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ derneğimizi ziyaret etti. bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Girmiş oldukları bu seçim yarışında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.