Şekerdağ: Elazığ, Yaşayarak Görerek Kanaate Varacak

Seçim çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ’ın bu defaki durağı çalışmaları kapsamında kendisine destek veren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’la birlikte kuaförler odasıydı.

Şekerdağ: Elazığ, Yaşayarak Görerek Kanaate Varacak

İYİ Parti ve CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ seçim çalışmalarını sürdürdü.

Şekerdağ’ın seçim durağı Elazığ Berberler ve Kuaförler Odasıydı.

Şekerdağ’a CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da eşlik etti.

TÜRKOĞLU: YÖNETİM KURULUM ADINA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, “Bugün CHP Milletvekilimiz Sayın Gürsel Erol Beyefendi, İYİ Parti Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali Şekerdağ olsun bugün odamızı ziyaret ettiler. Biz de Sayın Vekilimizle ve Başkan’ımıza odamız hakkında istişarede bulunacağız. Ben Sayın Başkan’ıma ve Sayın Vekilime tekrardan yönetim kurulum adına hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

EROL: ELAZIĞ SOKAKLARINI GEZİYORUZ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da, “Bugün Berberler Kuaförler ve Güzellik Merkezleri Odası’ndayız. Elazığ’da geziyoruz. Seçim kampanyasına yönelik mahalleleri, sokakları gezerken aynı zamanda Sivil Toplum Örgütlerimizi de geziyoruz. Hem onların kendi sorunlarıyla –ilgili görüş alışverişlerinde bulunup hem sektörel sorunlarının mesleki sorunlarının neler olduğunu konuşuyoruz. Bu seçim döneminde yaklaşık 3 aydır Elazığ sokaklarını geziyoruz, Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret ettik. Gittiğimiz her yerde mutlaka sorunlarla yüzleşiyoruz, sorunlarla karşı karşıyayız. Bunların notlarını alıyoruz. Elimizden gediği kadar meclis kürsüsünde gündeme getireceğiz, ilgili bakanlıklarla yazışmalar yapacağız. Sorunlarla yaşayan bir kente dönmüş Elazığ. İnanın hep böyle. Sadece meslek gruplarında değil. Mahalleleri gezdiğimiz zaman gördüğümüz işsizlik, ilçelere gittiğimiz zaman tarımla kaynaklı, hayvandan kaynaklı gerekli yatırımların, gerekli desteklerin verilmemesinden kaynaklı insanları sitemleri, beklentiler. Ama işte yapacak bir şey yok.” ifadelerini kullandı.

EROL: KENTTE BİR FARKLILIĞI YARATACAĞIZ

Milletvekili Erol, “Bunları biz de ilin Milletvekili olarak toplumu bilgilendirerek Ankara’da açıldıktan sonra Meclis’te gündeme getirerek, ilgili bakanlıklarla ilgili girişimlerde bulunarak elimizden geldiği kadar katkı vereceğiz. Tabi biz Sayın Başkanımız Ali Şekerdağ Bey’le buradaki ziyaretimiz artık seçim sonuna doğru geliyoruz. 31 Mart’a günler kaldı. Uzun soluklu bir seçim kampanyası yaşadık. Belediye Başkanlığında bir değişim yaşayabilsek, Elazığ’da bir Belediye Başkanlığı değişimi yaşatabilirsek Elazığ Belediyesi’nin yerel anlamda bu meslek gruplarına destek olmasının da önünü açacağız. Çünkü belediyeciliği herkes yalnızca insanların yalnızca temizliğinin yapılması, yolun asfaltlanması, kaldırımların yapılması olarak algılar. Halbuki Belediye Başkanlığı görevi 24 saat bir insanın yaşamıyla ilgili bütün beklentilerini, kaygılarını, endişelerini paylaşarak onlara çözüm olmaktır. Avrupa’nın birçok ülkesinde de bu böyledir. Yani belediyeler aslında bir Sivil Toplum Örgütleriyle eş değer anlamda görev bölünümü yapan, birbirine destek veren kurumlardır. İnşallah Ali Bey zaten kendisinin Ticaret Odası Başkanlığından gelmesi bir avantaj. Bütün sektörleri tek tek biliyor, sektör sorunlarını tek tek biliyor. Elimizden geldiği kadar bunlara destek vererek, katkı vererek bu kentte bir farklılığı yaratacağız” şeklinde konuştu.

Öte yandan Başkan Adayı Ali Şekerdağ, Elazığ Bakır Madenliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Yaşar Altundal ve üyelerle bir araya gelerek sohbet eden Şekerdağ, istişarede bulundu.

ŞEKERDAĞ: HİÇ BİR YANLIŞIN İÇİNDE OLMAYACAĞIZ

Göreve geldikleri zaman iğnenin ucu kadar bir yanlışın içerisinde olmayacaklarını ifade eden Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “ Yaklaşık 3 aylık seçim maratonu ve gezilerimiz devam ediyor. Bugün de Elazığ Bakır Madenliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyarete geldik. Güzel karşılamalarından dolayı sayın başkan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Madenlilerin eniştesiyim, öyle de Madenli bir yönümüz var. Gittiğimiz her yerde söylediğimiz gibi burada da ne için yola çıktığımızı, seçilirsek nasıl bir duruş içinde olacağımız ile ilgili istişarelerde bulunduk" diye konuştu.

ŞEKERDAĞ: ELAZIĞ, YAŞAYARAK GÖREREK KANAATE VARACAK

Elazığ’da çok ciddi bir duruş içerisinde olacaklarının altını çizen Şekerdağ," Bize inanan güvenen ve bize teveccüh eden insanları asla mahcup etmeyeceğiz. Bütün konuşmalarımda ifade ediyorum, asla mevki için bu yola çıkmadım. Memleketin geleceği, selameti ve doğru yönetilmesi adına bu yola çıktık. Rabbim nasip ederse Elazığ 6 ay veya 1 sene içerisinde yaşayarak, görerek o kanaate varacaktır. Ben, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’yken milletle nasıl iç içe olduğumu ve milletle nasıl yakın olduğumu iş dünyası bilir. İnşallah, bunu Elazığlı hemşerilerimize de yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

ALTUNDAL: DERNEĞİMİZİ ZİYARETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bakır Madenliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini Başkanı Yaşar Altundal ise, “ İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Ali Şekerdağ’a derneğimizi ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğu belediye başkanlığı yarışında kendilerine başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin. Bizi sevindiren en önemli konulardan biri de Elazığ’daki belediye başkan adaylarının seviyeli davranmaları gerçekten bizi sevindirmiştir. Kendilerine başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 18:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yalnız kurt
yalnız kurt - 5 yıl Önce

iyi ler kazanacak inşAllah...hadi Elazığım bu cesurlar hareketine sen de destek ol ve safını belli et...ALİ ŞEKERDAĞ+GÜRSEL EROL:HİZMET...

SIRADAKİ HABER

banner137