Şekerdağ: Elazığ’ın Özlediği Tabloyu Ortaya Koyacağız

Kendilerine güvenen, inanan ve emek veren insanları mahcup etmeyeceklerini ifade eden Millet İttifakı Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “biz, Elazığ’ın özlediği tabloyu ortaya koyacağız” dedi.

Şekerdağ: Elazığ’ın Özlediği Tabloyu Ortaya Koyacağız

İYİ Parti ve CHP'nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarını sürdürdü.

Şekerdağ, bu kapsamda ittifakları olan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl ve İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Başkan Adayı Şekerdağ, bu ziyaretleri kapsamında CHP Elazığ kadın kolları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

ŞEKERDAĞ: HERKESE KENDİMİZİ İFADE EDECEĞİZ

Elazığ’daki seçimin, ülkedeki seçim kadar önemli olduğunu ve bu konuda kadınlara çok ciddi görevlerin düştüğünü belirten Başkan Adayı Şekerdağ, “Elazığ’daki seçim kadar ülkedeki seçimde çok önemli. Buradaki ittifaktan dolayı inşallah biz bu yükü göğüsleyeceğiz. Ama buradaki ablalarımıza, bayan kardeşlerimize gerçekten çok ciddi görevler düşüyor. Niye bu görevler düşüyor? Çünkü bayanlar çok önemli. Evlerinde oturan, ülke genelinden haberdar olmayan daha doğrusu gözüne perde inmiş dünya kadar bayan kardeşlerimiz var. Ben her zaman söylüyorum; kapı kapı dolaşacağız, sıkmadığımız el bırakmayacağız. Herkese kendimizi ifade edeceğiz. Burada da siz değerli bayan ablalarıma ve kardeşlerime çok ciddi görevler düşüyor. Benim sizden ricam bunu sadece oyumu vereceğim burada değilde dışarıdaki bayan ablalarımıza kardeşlerimize söylüyorum; ben oyumu vereceğim deyip bu işten kurtulmayacağız. Bizzat el atacağız, bizzat bir fiil bu işin içerisinde olacağız. İfade ettiğim değerleri onlarla paylaşacağız. Bizi görmek isteyen ‘oy vereceğiz ama ortada kimseyi göremiyoruz, gelmediler, yapmadılar’ diyen arkadaşlarımızda olursa gerek ev toplantıları, gerek uygun gördüğümüz toplantılara bizi çağırın biz gelir onlara kendimizi de ifade ederiz. Türkiye’de üst düzey kurumlarda görev yapan bir kardeşinizim” ifadelerini kullandı.

ŞEKERDAĞ: ASLA ÖYLE BİR DURUMUN İÇİNE GİRMEK BİZE YAKIŞMAZ

Başkan Adayı Şekerdağ, “Bizde kendimizi her tarafta ifade ediyoruz. Ortaya çıkan adaylara hiçbir şekilde bir şey söylemeyeceğiz. Onları kötülemek, onlar şudur, budur asla öyle bir durumun içine girmek bize yakışmaz. Biz sadece kendimizi anlatacağız, kendimizi ifade edeceğiz, bizim onlardan farkımızın olduğunu ifade edeceğiz. Bu son haftada gündeme düştü iki partiden birinin adayını çekme ihtimali gündeme geldi. Çekebilirler çekseler bile asla bundan bir şüpheniz olmasın bu bize yarar. Bizim ivmemiz daha çok artar. Doğru yoldayız, biz bu ipi göğüsleyeceğiz. Elazığ’ın hak ettiği tabloyuda inşallah Rabbim nasip ederse Belediye Başkanı olarak geldiğimiz zaman Elazığ’ın özlediği tabloyu Elazığ’a hediye edeceğiz” şeklinde konuştu.

OR: BAYANLARIMIZA SAHADA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına başlayacaklarını aktaran İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ise, “Biz artık biriz hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına başlayacağız. Bizler bundan sonra özellikle bayanlarımıza sahada çok iş düşüyor. Bayanlarımız bizim için önemlidir” dedi.

ÇAĞLAR: ALİ ŞEKERDAĞ’IN DA BİZİ ZİYARET ETMESİ BİZLERİ ONURLANDIRDI

CHP Elazığ İl Başkan Yardımcısı Metin Çağlar da, “Seçim sürecine girdik, bu seçim sürecinde sandık görevlileri için sürekli bir eğitim başlamış durumda ve bu eğitime devam ediyoruz. Bu vesileyle İYİ Parti ve CHP’nin yani Millet İttifakı’nın ortak adayı Sayın Ali Şekerdağ’ın da bizi ziyaret etmesi bizleri onurlandırdı” diye kaydetti.

Ardından Manas Kültür Evi’ni ziyaret eden Şekerdağ, Oradaki yazar ve şairlerle sohbet etti.

ŞEKERDAĞ: ASLA YANLIŞ BİR İŞ İÇERİSİNDE OLMAYACAĞIZ

Başkan Adayı Şekerdağ Manas Kültür Evi’nde yaptığı açıklamada Elazığ’ın selameti, geleceği ve bazı dengelerin değişmesi için Aday olduğunu vurgulayarak, “Bundan 30 yıl önceki Elazığ’ı özler olduk, arar olduk. Bu şehrin kendisini yeniflemesi gerekirken, kendisini geliştirmesini gerekirken biz nüfus kaybı yaşıyoruz. Son 6 yılda Elazığ’dan göç eden insan kaynağının sayısı 130 bin. Ben sadece yine söylüyorum; inanın bu memleketin selameti için, bu memleketin geleceği için, bu memleketin bazı dengelerinin değişmesi için Rabbim nasip ederse biz bunları ortaya koyacağız ben her yerde söylüyorum; asla yanlış bir iş içerisinde olmayacağız” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137