İYİ Parti ve CHP'nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarına devam etti.

Başkan Adayı Şekerdağ, ilk olarak özel bir otelde düzenlenen programa katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi. Kendi çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Şekerdağ, vatandaşların sorun ve isteklerini de dinledi.

Ardından iki farklı kafe açılışına katılan Şekerdağ, partisinin seçim koordinasyon merkezine geçerek, çeşitli ziyaretler için Elazığ'a gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı ağırladı.

Burada partililerle bir araya gelen ve seçim ile ilgili istişarelerde bulunan Özdağ ile Şekerdağ, daha sonra Gazi Caddesine geçerek, esnaf ziyaretinde bulundu.

“ELİMİZİ VİCDANIMIZA KOYUP OYUMUZU KULLANACAĞIZ”

İYİ Parti ve CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “Sandığa giderken elimizi vicdanımıza koyup oyumuzu kullanacağız. Hemşerilerimize çok teşekkür ederim. Nereye gidersem gideyim çok büyük bir kabul, güven ve inanma ile karşılaşıyoruz. Bunlar da sandığa yansırsa, Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı sandıkları patlatarak bu işe geleceğiz. Biz, ne belediye başkanı olmak ne de belediye başkanlığı makamına gelmek için bu yola girdik. Bu şehri güzel, düzgün ve iyi yönetmek için bu yola çıktık” dedi.

“PARTİLER ÜSTÜ DÜŞÜNÜRSEK ŞEHİR KAZANIR”

Başkan Adayı Şekerdağ, ”Bunun ötesinde de bizi yöneten iki tip insan vardır. Bunlar, biri politikacı ikincisi de devlet adamı vardır. Politikacı seçimden seçime gelir, her türlü sözü verir, seçim bittikten sonra kaybolur ve bir dahaki seçim gelene kadar. Ancak devlet adamı kimliği öyle değildir, asla yalan söylemez, söz vermez ve asla uçuk ifadelerin içerisinde olmaz. Devlet adamı, kırk kere ölçer bir kere biçer, kırık kere düşünür bir kere konuşur ve yapabilecekleri vaatlerde bulunur. Devlet adamı, oturduğu makamı oturduğu koltuğa değer katar, politikacı ise oturduğu koltuktan değer kazanır. Oturduğu koltuktan değer kazanan insan asla o koltuğu bırakmaz. O yüzden bu seçimde şehrimizi yönetmeye talip olan adayları araştırın. Bana oy verin demiyorum ama adayların geçmişlerine bakı, gelirlerse gerçekten yapabilirler mi diye araştırın. Nasıl ki mahallelerinizde muhtar seçerken partilere bakmıyorsanız, şehrin büyük muhtarı da belediye başkanlığıdır. Şehrin muhtarını seçerken partilere bakmadan, partiler üstü düşünerek, sorgulayarak sandığa gideceksiniz. Böyle düşünürsek şehir kazanır” ifadelerini kullandı.